Ηλεκτρονική Έκδοση

Γ. Παπανδρέου: Τα επώδυνα μέτρα είναι πίσω μας

Τα επώδυνα μέτρα είναι πίσω μας, ανέφερε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2011. Εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της χώρας και απέρριψε, για ακόμα μια φορά, το ενδεχόμενο χρεοκοπίας. Κατηγόρησε τον Α. Σαμαρά ότι ποντάρει στην αποτυχία της χώρας και ότι η Ν.Δ. δεν εφάρμοσε τα μέτρα που προτείνει τώρα, την περίοδο που ήταν στην κυβέρνηση.

"Δεν θα μουν εδώ αν δεν πίστευα στην Ελλάδα και στις τεράστιες δυνατότητες των Ελλήνων, τις οποίες σπαταλήσαμε", δήλωσε ο πρωθυπουργός. Κατηγόρησε τη Ν.Δ. για έλλειψη ειλικρίνειας και πρόσθεσε πως ο Κ. Καραμανλής, ήξερε το μέγεθος του ελλείμματος και προτίμησε να λιποτακτήσει. Όσον αφορά στο θέμα των ευρωομολόγων, κάλεσε τον Α. Σαμαρά να μην δημιουργεί εντυπώσεις, σημειώνοντας ότι είχαν συζητήσει το θέμα.

Σχετικά με το θέμα της χρεοκοπίας, τόνισε ότι η χώρα βρέθηκε στα πρόθυρα, αλλά κατάφερε να την αποφύγει. "Όπως διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες μέχρι τώρα, έτσι θα τις διαψεύσουμε μέχρι να μας αφήσουν ήσυχους", επισήμανε.

Το 2010 η χώρα πέρασε μια κόλαση, ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, αλλά στάθηκε όρθια, ενώ πρόσθεσε ότι οι Έλληνες πληρώνουμε την ανειλικρίνεια που δείξαμε στο παρελθόν για να μην διορθώσουμε τα κακώς κείμενα της χώρας μας.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

5 σχόλια

1 Ο/Η Κατερίνα έγραψε: (πριν 7 έτη)
Σαν να μεγάλωσε η..μύτη του, δεν βρίσκετε;
2 Ο/Η GR έγραψε: (πριν 7 έτη)
Δεν ντρέπεσαι λίγο κύριε "Λεφτά Υπάρχουν" Παπανδρέου?
Πόσα ψέμματα είσαι ικανός πια να πεις σερί?
3 Ο/Η Κωνσταντίνος Μ. έγραψε: (πριν 7 έτη)
Ο μεγαλύτερος αλήτης που έχει περάσει από την Βουλή των Ελλήνων.Το θράσος και η ψευτιά του δεν έχουν όρια.
4 Ο/Η Θάνος έγραψε: (πριν 7 έτη)
Μήπως θα έπρεπε να γινόσουν ηθοποιός? Αυτή η θέση ως Πρωθυπουργός δεν σου πάει καθόλου...
5 Ο/Η ΣΤΕΛΛΑ έγραψε: (πριν 7 έτη)
Δυστυχώς για την Ελλάδα , δεν υπάρχουν ηγέτες για την κυβερνήσουν. Ο Καραμανλής αποδείχτηκε πολύ λίγος ,για να μην πω εντελώς ανίκανος και τώρα ο Παπανδρέου που ενώ φαίνεται να προσπαθεί , δεν μπορεί να καταφέρει οτιδήποτε,γιατί φοβάται να χτυπήσει το κακό στην ρίζα του. Και το κακό ξεκινάει από τους βουλευτές οι οποίοι μετά τόσα σκάνδαλα εξακολουθούν να είναι στο απυρόβλητο. Καθαρίστε πρώτα κύριοι Κυβερνώντες το σπίτι σας (βουλή) από την βρώμα και μετά προχωρήστε παραέξω.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 5

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κρατικός προϋπολογισμός
Βουλή
ΠΑΣΟΚ
Για το ίδιο θέμα
156 «ναι» στον προϋπολογισμό του Μνημονίου