Έντυπη Έκδοση

Κακώς κείμενα

ΥΠΑΡΧΟΥΝ προϊόντα που είναι ελαττωματικά. Μηχανήματα που στην πορεία αποδεικνύεται ότι βγάζουν διαρκώς προβλήματα.

Καταγεγραμμένες περιπτώσεις σφαλμάτων σε αντικείμενα που αγοράζουμε. Και συνήθως γι' αυτά τα κακώς κείμενα δεν μας ενημερώνει κανείς. Το www.adslgr.com προσπαθεί να συγκεντρώσει και να παρουσιάσει τα «ελαττωματικά» στον τομέα -κυρίως- της τεχνολογίας, ώστε να ξέρετε από πριν τι να αποφύγετε ή -στη χειρότερη- να έχετε συγκεκριμένα επιχειρήματα και δημοσιεύματα να χρησιμοποιήσετε, αν τελικά καταλήξετε με μια αγορά που δεν είναι αυτή που περιμένατε. Επειδή πάντα είναι καλύτερο να προλαμβάνουμε από το να θεραπεύουμε, βάλτε το στα αγαπημένα σας και ρίχνετέ του μια ματιά όταν πρόκειται να προχωρήσετε σε κάποια αγορά.

Συνταγές για φοιτητές

ΟΙ γιορτές τελειώνουν και το ίδιο θα συμβεί και στα ταπεράκια με τα καλούδια της μαμάς που πήραν μαζί οι φοιτητές. Οσοι λοιπόν σπουδάζετε μακριά από το σπίτι και δεν θέλετε να σπαταλάτε όλα σας τα χρήματα σε φαγητό έξω ή δεν θέλετε να τρώτε μόνιμα τα ίδια και τα ίδια τζανκ, δοκιμάστε να κάνετε κάποια από τις απλές συνταγές που προτείνει το site www.syntagestoufoititi.gr. Εύκολες, γρήγορες, χωρίς ιδιαίτερα δύσκολα ή ακριβά υλικά, θα δώσουν τη λύση σε όσους δεν έχουν τη μαμά να μαγειρεύει. Εννοείται πως ο ιστότοπος δεν απευθύνεται αμιγώς σε φοιτητές. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει ιδέες και να επιχειρήσει να μπει με επιτυχία στην κουζίνα. Είναι ένας οδηγός για να μαγειρέψουν ακόμα και όσοι δεν έχουν δει ποτέ κατσαρόλα από κοντά!

Παρεξηγημένα φίδια

ΤΑ φίδια, εξαιτίας του παρουσιαστικού τους και της... φιλολογίας που τα συνοδεύει, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ερπετά του πλανήτη. Το www.herpetofauna.gr είναι μια ελληνική προσπάθεια να συγκροτηθεί ένας online κατάλογος με όλα τα ερπετά και τα αμφίβια που υπάρχουν στη χώρα μας. Εκτός από φωτογραφίες -και σε ορισμένες περιπτώσεις και βίντεο- θα διαβάσετε ακόμα πληροφορίες για τα ερπετά, προκειμένου να «απομυθοποιηθούν» και να καταρριφθούν δυσφημιστικοί μύθοι γύρω από αυτά. Δείτε το.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet