Έντυπη Έκδοση

«Σκούπα» από Πηλαδάκη

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας της Λάρισας, αφού το υπάρχον (αγγλικό) αποδεδειγμένα δεν αποδίδει, αλλά και να διώξει τους αδιάφορους παίκτες από την ομάδα εμφανίστηκε ο Κώστας Πηλαδάκης.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ προανήγγειλε την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή που θα προγραμματίσει τα πάντα για τη νέα περίοδο, ώστε να αποφορτιστούν και οι προπονητές, στήριξε τον Γιορν Αντερσεν, τα «έχωσε» σε ορισμένους παίκτες για την αδιαφορία που επιδεικνύουν ενώ παραδέχτηκε ότι έγινε λάθος προγραμματισμός το περασμένο καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τους παίκτες που αποκτήθηκαν.

«Υπάρχουν παίκτες που είναι αδιάφοροι. Τους ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά. Να είστε σίγουροι πως θα φύγουν. Πρέπει να βάλουμε περισσότερους Ελληνες παίκτες, καθώς δίνουν ψυχή στην ομάδα», δήλωσε στη ραδιοφωνία Κισσάβου και πρόσθεσε για τον προπονητή: «Η ΑΕΛ έχει προπονητή στον πάγκο της και με αυτόν θα πάει στην Καβάλα, καλύτερα να μην μιλάμε γι' αυτό. Ποτέ ποδοσφαιριστής δεν παραπονέθηκε για τον προπονητή μας, Κανείς δεν μου υπέδειξε αν θέλει ή δεν θέλει κάποιον τεχνικό μας».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Λάρισα
Ποδόσφαιρο