Έντυπη Έκδοση

Ντεμπούτο ο Στάμου

Ο 20χρονος Δημήτρης Στάμου θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ηρακλή στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα του δώσει το βάπτισμα του πυρός και ο Ηρακλής συνεχίζει έτσι και την παράδοση που τον θέλει να βγάζει ταλέντα, μετά τους Βέλλιο, Βουτσιά, Κατσικά που έχουν ήδη παίξει. Οι απουσίες των Καρλίνιος, Παπαστεριανού, Ηλιάδη οδηγούν τον Στάμου στην ενδεκάδα, μαζί με τον Πίτου Γκαρσία στη μεσαία γραμμή.

Χθες ο Ουζουνίδης τόνισε για τον αυριανό αγώνα: «Πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα έχουμε πολλές αλλαγές και ίσως να μας δημιουργήσει πρόβλημα ομοιογένειας. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερο τη στήριξη του κόσμου. Εχω εμπιστοσύνη σε όσους παίξουν, η διάθεση και η θέληση που θα δείξουν για να αποδείξουν την αξία τους θα καλύψουν τα προβλήματα απουσιών».

Ο τεχνικός του Ηρακλή εξήγησε πως αν εκδοθεί εγκαίρως το δελτίο του Ζοέλ Επαλέ ίσως τον χρησιμοποιήσει για λίγο, ενώ τόνισε πως «στα τελευταία παιχνίδια φτάνουμε πιο εύκολα στο γκολ, αλλά χρειάζεται περισσότερη ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Είναι και θέμα ρέντας. Δεν μπορεί ο Γιάκομπ ή ο Σολτάνι να ξέχασαν να βάζουν γκολ. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία του τι σκέφτεται ο κόσμος ή ακόμη και η διοίκηση. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και δεν είμαστε όπως ήμασταν στην αρχή. Δεν υπάρχει η ίδια συσπείρωση. Το θέμα είναι η ομάδα και για να προχωρήσει πρέπει να επανέρθουμε σε εκείνο το σημείο».

Πάντως ο Γιάκομπ ενδέχεται να προλάβει να είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη ώς αύριο...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ηρακλής
Ποδόσφαιρο