Ηλεκτρονική Έκδοση

Υπό το βάρος των δημοσιευμάτων του Τύπου

Παραιτήθηκε ο Φρέιτας από τον Παναθηναϊκό

Ακέφαλο το ποδοσφαιρικό τμήμα

Μέχρι πριν από τρεις βδομάδες, ο Παναθηναϊκός είχε δύο τεχνικούς διευθυντές, και πλέον δεν έχει ούτε έναν! Μετά την παραίτηση του Κώστα Αντωνίου (που ακολούθησε τον Νικόλα Πατέρα στην έξοδο) και ο Κάρλος Φρέιτας αποχώρησε από τους «πράσινους», υπό την πίεση των δημοσιευμάτων του Τύπου, που μιλούσαν για μηδενική προσφορά στην ομάδα τους επτά μήνες που βρισκόταν στην Ελλάδα.

Ο Φρέιτας (δεξιά) μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα Ο Φρέιτας (δεξιά) μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα Ο Πορτογάλος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα και του υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Φρέιτας σκεφτόταν την παραίτηση αρκετό καιρό, λόγω της έντονης αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του, αλλά φαίνεται πως πήρε την τελική του απόφαση μετά το πρόσφατο ΔΣ. Τότε, ο Νικόλας Πατέρας, που λίγη ώρα αργότερα παραιτήθηκε, μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Πορτογάλο: "ας αποδείξει ότι αξίζει τα λεφτά που παίρνει. Δεν νομίζω ότι έχει καν λίστα με υποψήφιες μετεγγραφές".

Πλέον, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός μένει ουσιαστικά ακέφαλος. Τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει, την ΠΑΕ "τρέχει" διοικούσα επιτροπή και ο μόνος που μπορεί να κινηθεί για μετεγγγραφές αλλά και για τα θέματα που αφορούν την ομάδα είναι ο ίδιος ο προπονητής, ο οποίος επίσης τελεί υπό έντονη αμφισβήτηση.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Σούπερ Λίγκα
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο