Έντυπη Έκδοση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. ΖΗΤΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Παριανός ξεσηκωμός

Ενα πρωτοφανές -για τα δεδομένα της Πάρου- συλλαλητήριο διοργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας του νησιού.

Ο Εμπορο-επαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου μαζί με μαθητές στο πόδι για τις υπηρεσίες υγείας Ο Εμπορο-επαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου μαζί με μαθητές στο πόδι για τις υπηρεσίες υγείας Οι συγκεντρωμένοι βροντοφώναξαν: «Δεν πληρώνω, πάνω απ' όλα η υγεία μας». Οι μαθητές έκλεψαν την παράσταση και απέσπασαν παρατεταμένα χειροκροτήματα.

«Αρνούμαστε να πληρώνουμε τα 5 ευρώ εισιτήριο. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την Υγεία», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Απ. Αλιπράντης.

«Στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα: Η ανοχή μας τελειώνει εδώ. Υπήρξαμε διαλλακτικοί, συνεργάσιμοι, προσφέραμε ως δήμος. Σήμερα, τον 21ο αιώνα, οι υπηρεσίες υγείας στο νησί μας είναι σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι ήταν τον 20ό αιώνα. Η νησιωτικότητα δεν πρέπει να ισχύει μόνο στα λόγια», διεμήνυσε από το νησί του Γ. Ραγκούση ο δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης. Ωστόσο, ανέφερε ότι ο συμπατριώτης τους υπουργός, με επιστολή του στα υπουργεία Υγείας και Αμυνας, ζητεί την ένταξη του υγειονομικού αεροσκάφους στο ΕΚΑΒ της Πάρου.

Οι συγκεντρωθέντες ενέκριναν ψήφισμα, με το οποίο, μεταξύ άλλων, ζητούν την ανέγερση νοσοκομείου στο νησί.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας