Ηλεκτρονική Έκδοση

Απόσυρση της εγκυκλίου για τους ημιυπαίθριους ζητάει η Ν.Δ.

Την απόσυρση της εγκυκλίου για τους ημιυπαίθριους ζητούν ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Χρήστος Ζώης. «Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των πολιτών από την κυβέρνηση για τους ημιυπαίθριους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο», τόνισαν οι δύο βουλευτές.

"Ενώ μέχρι πρότινος διαβεβαίωναν ότι η τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων τους δεν θα είχε καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, έρχονται σήμερα και επιβάλλουν αιφνιδιαστικά ένα νέο, διπλό χαράτσι. Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρεται σαν "πολιτικός απατεώνας". Αφού παρακίνησε 500.000 πολίτες να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητά τους πληρώνοντας αρκετά χρήματα, τους ζητά να ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τα οικονομικά των νοικοκυριών" αναφέρουν σε κοινοί τους δήλωση οι εκπρόσωποι της Ν.Δ..

Χαρακτηρίζουν δε "απαράδεκτο το να εμπαίζονται και να εκβιάζονται με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες και μάλιστα οι νομοταγείς που πίστεψαν στις εξαγγελίες και έσπευσαν να τακτοποιήσουν τον ημιυπαίθριό τους".

"Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να υφαρπάζει χρήματα από τους πολίτες και δεν φαίνεται να έχει κατανοήσει τι συμβαίνει στην κοινωνία. Επιτέλους, ας σοβαρευτεί. Το ελάχιστο που έχει πλέον να κάνει η κυβέρνηση είναι να αποσύρει την σχετική εγκύκλιο, να δεσμευτεί ρητά ότι δεν θα επιβληθούν άλλα χαράτσια για τους ημιυπαίθριους και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες", προσθέτουν.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
Πολεοδομία και Χωροταξία
Για το ίδιο θέμα
Τ.Α.Π.ώνουν ημιυπαίθριους