Έντυπη Έκδοση

Ο πρωθυπουργός πάντως είναι αισιόδοξος

Από την ακριτική Σαμοθράκη ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα σπάσει τα δεσμά της μιζέριας και θα μπει σε δρόμο ανάπτυξης και προόδου.

Είναι σπάνιο ένας πρωθυπουργός να επισκέπτεται τη Σαμοθράκη και οι πολίτες της θέλουν να δουν πώς μοιάζει Είναι σπάνιο ένας πρωθυπουργός να επισκέπτεται τη Σαμοθράκη και οι πολίτες της θέλουν να δουν πώς μοιάζει «Η κυβέρνηση και όλοι οι Ελληνες πολίτες έβαλαν πλάτη σε ένα καταστροφικό ρεύμα που θα σάρωνε τη χώρα και θα την έστελνε στα όρια της χρεοκοπίας και κατάφεραν με σκληρή και συστηματική δουλειά να την κρατήσουν όρθια», τόνισε κατά τη συνάντησή του με τους φορείς του νησιού.

Για την ανάπτυξη του νησιού, είπε ότι αποτελεί πρότυπο πράσινης και αειφόρου ανάπτυξης και ότι μπορεί να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με την πλούσια παράδοση και τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα που διαθέτει.

Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης της Σαμοθράκης στο δημαρχείο του νησιού. Στην περιοδεία που πραγματοποιεί στη Θράκη συνοδεύεται από τους υφυπουργούς Υγείας Μ. Τιμοσίδη, Υποδομών Γ. Μαγκριώτη, Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Μακεδονία και Θράκη
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Κυβέρνηση