Έντυπη Έκδοση

Υποσχέσεις για εξόφληση στον Πανιώνιο

ΣΕ ΠΟΛΥ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου με εκπροσώπους της διοίκησης της ομάδας, με επικεφαλής τον Στέλιο Λογοθέτη.

Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και η δέσμευση ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου οι «κυανέρυθροι» θα έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, ώστε να έχουν το μυαλό τους μόνο στη σωτηρία της ομάδας. Παρών ήταν και ο Τάκης Λεμονής.

Πάντως, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχουν εξοφληθεί για τα δεδουλευμένα τους μέχρι 31/12/2010 και στόχος της διοίκησης είναι να καταβάλει τα υπόλοιπα οφειλόμενα σε όλους, ώστε απρόσκοπτοι από άλλες... έννοιες να συγκεντρωθούν αποκλειστικά σε αγωνιστικά θέματα, με στόχο τη σωτηρία της ομάδας.

Επίσης, από μέρους της διοίκησης διαψεύστηκε κατηγορηματικά φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και ξεκαθαρίστηκε πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα τιμήσουν όλα τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχαν υπογραφεί με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας το καλοκαίρι.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πανιώνιος
Ποδόσφαιρο