Έντυπη Έκδοση

Δύο «όχι» στον Ηρακλή από πιθανούς επενδυτές

ΔΥΟ αρνήσεις εισέπραξε τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του «ερασιτέχνη» Ηρακλή.

Μία από τους Βούλγαρους της «GM Capital» που ήθελαν από τον Οκτώβριο να φτιάξουν σύγχρονο αθλητικό κέντρο στους Χορτατζήδες, αλλά τελικά δεν προχωρούν, και μία από τον χρηματοδότη του μπάσκετ, Γιώργο Γαλανό, που δεν θέλει να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα μπάσκετ. Αμφότερα τα ζητήματα «καίνε» τον Ηρακλή, καθώς από το πρώτο περίμεναν, πέραν του να φτιαχθεί το γήπεδο που θα έφερνε μακροπρόθεσμα έσοδα, να δώσουν -οι Βούλγαροι- και οικονομική ενίσχυση που θα έδινε μεγάλη ανάσα. Από τον δεύτερο περίμεναν να κρατήσει οικονομικά την ομάδα μπάσκετ, η οποία όμως δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Σε όλα αυτά είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και τα τρέχοντα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν τη διοίκηση του «ερασιτέχνη».

Στην ΠΑΕ ελπίζουν πως δεν θα έχουν ανάλογα προβλήματα, όπως άλλωστε υποσχέθηκαν στους παίκτες, αλλά και εν όψει της αδειοδότησης. Ο Γιώργος Παράσχος θα έχει και τον Μαχόπ στη διάθεσή του, ενώ προπονήθηκαν και οι Γιάκομπ, Σολτάνι εν όψει του αγώνα στον Βόλο με τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Παράσχος στη δήλωσή του για τον αγώνα τονίζει: «Για μια ακόμη φορά στη φετινή πορεία του Ηρακλή, υπάρχει μπροστά του ένα καθοριστικό παιχνίδι. Αντίπαλός μας μια ομάδα για την οποία μιλούν η βαθμολογική συγκομιδή της και οι αξιοσημείωτες επιτυχίες που έχει στη μέχρι τώρα διαδρομή της.

Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι πεπεισμένος ότι θα δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό της περασμένης Κυριακής, κινούμενοι στα επίπεδα απόδοσης και αγωνιστικής συμπεριφοράς της αναμέτρησης των Σερρών, στοιχείο το οποίο θα μας βοηθήσει να αποσπάσουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, με τη βοήθεια και του κόσμου μας, που παρά την πικρία του, πιστεύω ότι θα βρεθεί στον Βόλο και θα μας στηρίξει».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ηρακλής
Ποδόσφαιρο