Ηλεκτρονική Έκδοση

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Σαφής και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος

Για “σαφή και ξεκάθαρη αλλοίωση” του αποτελέσματος κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Οι “πράσινοι” αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν να διεκδικούν μέχρι τέλους αυτό που τους αξίζει και τους στερούν “ξεδιάντροπα”.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση των δύο πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα εξελίχθηκε δυστυχώς, σε παράσταση θεάτρου σκιών για ένα ρόλο, ο άρχων του αγώνα ήταν πραγματικά τέτοιος... άρχοντας. Φρόντισε να δείξει σε όλους ότι η δική του βούληση, θα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.

Και το χρώμα της βούλησής του, το καταλάβαμε από πολύ νωρίς. Το επέδειξε τόσο εμφατικά που δυστυχώς σήμερα αντί να συζητάμε για ποδόσφαιρο, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε μία σαφή και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Μία αλλοίωση η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση, συνιστά αναμφίβολη αλλοίωση του πρωταθλήματος και της εξέλιξής του.

Ίσως μάλιστα η λέξη αλλοίωση να μην επαρκεί για να χαρακτηρίσει έναν αγώνα, στο οποίο ακυρώθηκε χωρίς λόγο κανονικότατο γκολ και δεν καταλογίστηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού δύο πέναλτι. Διαιτησίες όπως η σημερινή του κ. Καλόπουλου, φαίνεται πως εξαντλούν τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας. Όπως και να έχει ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και όπως φάνηκε και καθαρά μέσα στο γήπεδο θα διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτό που του αξίζει και του στερούν ξεδιάντροπα.

Κλείνοντας, θέλουμε ως ΠΑΕ να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού... Είπαμε όμως, σήμερα το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα».

Ο Γόντικας

Σε ανάλογο κλίμα και η δήλωση του προεδρεύοντα αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα:

“Είναι μία ξεκάθαρη κλοπή και αλλοίωση του αποτελέσματος. Δεν υπάρχει άλλη έκφραση να αποτυπώσει αυτά που συνέβησαν. Όλη η Ελλάδα είδε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο, αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι το ένα ζήτημα. Το άλλο ότι χτυπήθηκαν στην φυσούνα τέσσερις αθλητές του Παναθηναϊκού και αυτό το πιστώνεται ο Ολυμπιακός. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε σήμερα. Θεωρώ ότι εμείς είμαστε οι νικητές του σημερινού αγώνα”

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα
Για το ίδιο θέμα
Στέψη Ολυμπιακού με αντιστροφή αποτελέσματος