Ηλεκτρονική Έκδοση

Σύμβουλος του Πρωθυπουργού ο Παντελής Τζωρτζάκης

Ο τέως επικεφαλής της Forthnet ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου του Γ. Παπανδρέου για θέματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Στο σκεπτικό της σχετικής απόφασης, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αναφέρεται ότι στη συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα η χώρα μας "μεριμνά για τη βελτίωση της λειτουργίας του δημοσίου τομέα και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μέσω τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών".

Ετσι προκύπτει η "ανάγκη εξασφάλισης συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου προς τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση...", οι οποίες υπηρεσίες "είναι κρίσιμης σημασίας (...) να παρέχονται από φυσικά πρόσωπα τα οποία συνδυάζουν το υψηλό κύρος με την εκτενή εμπειρία και γνώση του περιβάλλοντος και των αναγκών της ελληνικής οικονομίας".

Η τοποθέτηση του Παντ. Τζωρτζάκη στη θέση του συμβούλου αναμενόταν εδώ και αρκετό καιρό. Μετά την παραίτησή του τόσο από την Forthnet, στην οποία ήταν επικεφαλής από την ίδρυσή της στα μέσα της δεκαετίας του '90, αλλά και από τη θέση του προέδρου στον Σύνδεσμο Εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας, πριν από λίγες ημέρες, ήταν απλώς θέμα χρόνου για να ανακοινωθεί η μετακίνησή του στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

2 σχόλια

1 Ο/Η panos έγραψε: (πριν 9 έτη)
πόσα θα παίρνει;
πόσους συμβούλους έχει ο ΓΑΠ;
πόσους τα υπουργεία και οι οργανισμοί;
στους συμβούλους δεν ισχύει το 5 αποχωρήσεις 1 πρόσληψη;
2 Ο/Η Πολίτης έγραψε: (πριν 9 έτη)
Κάθε τέτοια είδηση πρέπει να συμπληρώνεται και από το κόστος της. Δηλ. πόσα θα παίρνει ο κ. Τζωρτζάκης, και τι ευθύνες θα έχει! Οι ανεύθυνοι σύμβουλοι πρέπει να παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 2

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεπικοινωνίες & ευρυζωνικότητα