Ηλεκτρονική Έκδοση

Η Aegean αγόρασε τα slots της Olympic Air σε Παρίσι και Λονδίνο

Τις τέσσερις χρονοθυρίδες προσαπογείωσης της Olympic Air στα αεροδρόμια Χίθροου του Λονδίνου και Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού αγόρασε από την εταιρεία η Aegean.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Aegean στο ΧΑ, η συναλλαγή έγινε με βάση όσα προβλέπει ο ευρωπαϊκός κανονισμός 95/93. Τα slots μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την ίδια την Aegean, ενώ η εταιρεία μπορεί επίσης να τις εκμισθώσει ή και να τις πουλήσει σε άλλον αερομεταφορέα.

Σήμερα η Aegean πραγματοποιεί δύο απευθείας πτήσεις στη γραμμή Αθήνα-Λονδίνο και μία στη γραμμή Αθήνα-Παρίσι, ενώ επιπλέον πτήσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της Lufthansa μέσω Γερμανίας.

Το τίμημα της συναλλαγής δεν έγινε γνωστό.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

13 σχόλια

11 Ο/Η Ν.Β. έγραψε: (πριν 8 έτη)
Χωρίς να φανώ επιφανειακός, νομίζω ότι η αντίδραση πολλών για τις συγκεκριμένες εξελίξεις είναι λίγο υπερβολική. Τη στιγμή που κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις πωλήθηκαν και θα πωληθούν σε τιμές κατώτερες από την αξία τους μήπως η συζήτηση για την Ολυμπιακή είναι λίγο πολυτέλεια;
12 Ο/Η άγνωστος έγραψε: (πριν 8 έτη)
Κρίμα............Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ωνάση....Το μόνο που σκέφτομαι είναι οι χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα χαθούν και πόσο βλάκες είμαστε εμείς που πιστέψαμε στο ΌΡΑΜΑ.....κρίμα!!!!!!
13 Ο/Η Υποψιασμένος έγραψε: (πριν 8 έτη)
"Τα slots μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την ίδια την Aegean, ενώ η εταιρεία μπορεί επίσης να τις εκμισθώσει ή και να τις πουλήσει σε άλλον αερομεταφορέα."
Χμ μ μ μ μ τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια.....
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 13

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Olympic Air
Αερομεταφορές και ασφάλεια πτήσεων
Aegean Airlines