Έντυπη Έκδοση

Νοκ άουτ το ακτινολογικό στο Ρέθυμνο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του νοσοκομείου Ρεθύμνου: δύο αναρρωτικές άδειες ήταν αρκετές για να βγάλουν νοκ άουτ ένα νευραλγικό τμήμα του νοσηλευτικού ιδρύματος, το ακτινολογικό.

Ετσι, την προηγούμενη Κυριακή η μια βάρδια δεν έγινε και οι υπόλοιπες δύο δούλεψαν παραπάνω για να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Πρόβλημα

Για μια ολόκληρη βάρδια όμως δεν υπήρχε δυνατότητα να βγουν ακτινογραφίες, αφού δεν υπήρχε τεχνολόγος και ευτυχώς δεν έτυχε κάτι σοβαρό. Το πρόβλημα λύθηκε εκ των ενόντων, καθώς και με προσωπικό από τα Κέντρα Υγείας, όπως δηλώνει ο διοικητής του Ιδρύματος Γιώργος Μοσχοβάκης, τονίζοντας πως δόθηκε η συγκεκριμένη άδεια από τους διευθυντές των Κ.Υ. Από τις σάρκες του τρέφεται άλλωστε ο χώρος της δημόσιας υγείας στο Ρέθυμνο εδώ και καιρό, με μεταφορά εργαζομένων από το ένα υποστελεχωμένο τμήμα στο άλλο.

Στο συγκεκριμένο τμήμα οι εργαζόμενοι, μετά την αποχώρηση δύο συμβασιούχων, είναι έξι. Ούτως ή άλλως είναι οι ελάχιστοι για να μπορούν να παίρνουν ρεπό και άδειες και να καλύπτονται οι βάρδιες, πήραν τώρα αναρρωτική άδεια δύο εξ αυτών και το τμήμα σχεδόν διαλύθηκε.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας