Έντυπη Έκδοση

Ο Καστίγιο για Εθνική

ΟΙ ΚΑΛΕΣ εμφανίσεις του Νέρι Καστίγιο με τον Αρη οδηγούν, όπως όλα δείχνουν, τον προπονητή της Εθνικής Μεξικού, Χοσέ Μανουέλ Ντε Λα Τόρε, να τον ξανακαλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σύμφωνα με τη μεξικανική εφημερίδα «Ελ Ικονομίστα», ο Ντε Λα Τόρε παρακολουθεί την πορεία του Καστίγιο στο ελληνικό πρωτάθλημα και σκοπεύει να τον καλέσει στην εθνική ομάδα και πάλι, για κάποιους απ' τους αγώνες του Κόπα Αμέρικα.

**Θετικές εξελίξεις στο οικονομικό «κομμάτι» της ΠΑΕ Αρης προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Σαρρής, που τόνισε, στο «Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης: «Η χρονιά στον οικονομικό τομέα είναι επιτυχημένη. Καλύψαμε τις όποιες ζημιές υπήρχαν και όταν έρθει η ώρα (τώρα προέχουν άλλα θέματα) θα το κάνουμε γνωστό με νούμερα. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι εμείς πάντα σκεφτόμαστε όλα τα σενάρια και στη χειρότερη περίπτωση (αν δηλαδή ο Αρης δεν βγει στα play off) δεν θα υπάρχει οικονομική ζημία, αφού όπως τόνισα υπάρχει θετικό ισοζύγιο και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά θα είναι ο ίδιος».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Αρης