Έντυπη Έκδοση

Χοντρή μπηχτή Παύλου για τον Πατέρα

ΤΟ συμβούλιο της οργής! Ο κύκλος της πολυμετοχικότητας με τη μορφή που πήρε τον Ιούνιο του 2008 κλείνει στον Παναθηναϊκό και το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αναμένεται να εξελιχτεί σε έντονη διαμάχη των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου με τον Νικόλα Πατέρα για τη διαχείριση που έγινε επί της προεδρίας του στο σύλλογο.

 Ο πρώην πρόεδρος θα τους απαντήσει και πιθανότατα θα ανακοινώσει ότι αποχωρεί οριστικά από τον Παναθηναϊκό.

Χθες, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή η «Δίκη», του Blue Sky, έριξε λάδι στη φωτιά λέγοντας ότι «ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση να πάρω το 25% της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Εχουν περάσει πολλά σοβαρά άτομα από τον Παναθηναϊκό και εγώ δεν πρόκειται να εμπλακώ στο ποδόσφαιρο όσο υπάρχουν οι κασέτες. Δεν είμαι διατεθειμένος αν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση. Δεν θέλω να είμαι στο διοικητικό συμβούλιο με ανθρώπους που μπορεί να έχουν εμπλακεί σε αυτό το σκάνδαλο». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε ότι ο Νικόλας Πατέρας είναι ο υποκλοπέας των κασετών. Πάντως, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τού κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, αδικοπραξία και προσβολή προσωπικότητας...

Από το περιβάλλον του Ανδρέα Βγενόπουλου λέγεται πως θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα αναφερθεί στα τρία χρόνια της πολυμετοχικότητας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο mister MIG δεν θα είναι παρών στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ενώ όταν στις 20 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο δεν εξήγησε γιατί έφτασε σε αυτήν την απόφαση.

Πλάνα

Το συμβούλιο, πέρα από τις όποιες κόντρες, αναμένεται να εξουσιοδοτήσει τον Δημήτρη Γόντικα να συντάξει για την επόμενη σεζόν δύο-τρία πλάνα βιωσιμότητας της ΠΑΕ στα οποία θα περιλαμβάνονται πωλήσεις ποδοσφαιριστών και περικοπές στο συνολικό μπάτζετ της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως δεν θα παρθεί σήμερα απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, αφού πρώτα θα πρέπει να μελετηθούν τα πλάνα του αντιπροέδρου. Από τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός τη μεγαλύτερη αξία την έχει ο Τζιμπρίλ Σισέ, κι αν κατατεθεί σοβαρή πρόταση στην ΠΑΕ, τότε θα πουληθεί, εφόσον θέλει και ο Γάλλος επιθετικός να φύγει. Το ίδιο ισχύει και για τους Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρη Νίνη.

Κανονικά προπονήθηκε χθες ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σεντρίκ Καντέ, ενώ από την Παιανία απουσίαζαν οι Σεμπάστιαν Λέτο και Στέργο Μαρίνο. Ο Αργεντίνος έλειπε για προσωπικούς λόγους και ο Μαρίνος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο