Έντυπη Έκδοση

Αφαίρεση βαθμών από τον ΟΦΗ μέχρι την εξόφληση χρέους

ΜΕ αφαίρεση τριών βαθμών τιμώρησε το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ την ΠΑΕ ΟΦΗ, για ένα χρέος 29.000 ευρώ στον προπονητή της ομάδας την περσινή περίοδο Μύρωνα Σηφάκη, που παρά τις σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων επιτροπών επίλυσης οικονομικών διαφορών δεν έχει τακτοποιηθεί.

Η ίδια απόφαση προβλέπει ότι μέχρι την εξόφληση του Σηφάκη, αλλά και της δικαστικής δαπάνης, που είναι 560 ευρώ, οι αγώνες του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα κατοχυρώνονται στις αντίπαλες ομάδες. Η απόφαση του δικαστηρίου της ΕΠΟ σήμανε συναγερμό στον ΟΦΗ, που θυμήθηκε ύστερα από ενάμιση χρόνο τον Σηφάκη και την οφειλή προς αυτόν. Ετσι δικηγόρος της ομάδας ήλθε σε επαφή μαζί του και ο προπονητής συμφώνησε και ήδη έκανε τις ενέργειες που χρειάζονται για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. «Εκανα ό,τι μου είπαν, γιατί δεν μπορούσα να αφήσω να τιμωρηθεί ο ΟΦΗ εξαιτίας μου», δήλωσε στην «Ε».

**Ο Θεόφιλος Φαγαδάκης, επιχειρηματίας στο χώρο της ανακύκλωσης σκουπιδιών, που δραστηριοποιείται εκτός Ελλάδας και κυρίως στα Βαλκάνια, θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ. Είναι Κρητικός στην καταγωγή, γεννήθηκε στη Χερσόνησο Ηρακλείου, αλλά έφυγε από την Κρήτη σε ηλικία 2 χρόνων. Ο Φαγαδάκης, αν όλα πάνε καλά στις τελικές συζητήσεις του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μαχλά, θα βάλει άμεσα στην ομάδα τα χρήματα που χρειάζονται για να πάρει ο ΟΦΗ άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΟΦΗ
Ποδόσφαιρο