Έντυπη Έκδοση

Εβγαλαν στο Facebook φωτογραφίες της καθηγήτριας

Εβγαλαν φωτογραφίες της καθηγήτριάς τους, με φόντο τον μαυροπίνακα, δύο μαθητές του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου, κατά τη διάρκεια μαθήματος στις αρχές Απριλίου. Την επόμενη κιόλας ημέρας «κυκλοφορούσαν» στο Facebook στολισμένες με ύβρεις από 10 άλλους μαθητές της ίδιας τάξης.

Το περιστατικό είναι το δεύτερο που σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, έπειτα από την ομαδική αποβολή δεκάδων μαθητών Γυμνασίου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου, οι οποίοι πριν από ένα μήνα ανήρτησαν φωτογραφίες συμμαθητών τους και καθηγητών τους στο Διαδίκτυο, κάνοντας υβριστικά σχόλια.

Η εκπαιδευτικός των φωτογραφιών σοκαρίστηκε από τη συμπεριφορά των μαθητών της. Η πράξη τους συζητήθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης σύγκλησης του συλλόγου των καθηγητών και αποφασίστηκε πενθήμερη αποβολή στους δύο «δράστες» και τριήμερη αποβολή στους σχολιαστές των φωτογραφιών.

Οι γονείς από την πλευρά τους ζήτησαν συγγνώμη από την καθηγήτρια για τη συμπεριφορά των παιδιών τους, ενώ μερικοί ζήτησαν για τα παιδιά τους μεγαλύτερη ποινή για να... βάλουν μυαλό.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Πληροφορική και διαδίκτυο