Ηλεκτρονική Έκδοση

Δεκάδες καταγγελίες προς την συνομοσπονδία ΑμεΑ

Προσλήψεις ΑμεΑ στα χαρτιά, άρνηση αποδοχής τους στη πράξη

Τελευταία ενημέρωση:

Η τελευταία προκήρυξη του Ν 2643 που αφορά την πρόσληψη ΑμεΑ και συγγενών ΑμεΑ στον δημόσιο τομέα έχει παρελθόν ήδη τριών χρόνων (από το 2008), όμως οι επιτυχόντες της - μετά την περάτωση των διαδικασιών της - ακόμα αναμένουν τη τοποθέτησή τους σε θέση εργασίας...

Σύμφωνα με τις δεκάδες καταγγελίες επιτυχόντων από όλη την χώρα προς την συνομοσπονδία ΑμεΑ οι δημόσιοι φορείς όπου έχουν ... θεωρητικά τοποθετηθεί, αρνούνται να παραλάβουν την απόφαση τοποθέτησής τους! Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι αρμόδιες υπηρεσίες των δημόσιων φορέων (εφορείες, δήμοι, διοικητικά δικαστήρια) για τη μη παραλαβή είναι η τήρηση της αναλογίας 1:5 μεταξύ προσλήψεων και αποχωρήσεων που έχει οριστεί με εγκύκλιο του υπουργείου εσωτερικών από τον φετινό Ιανουάριο.

Επιβάλλεται, τέλος, να επισημανθεί ότι οι θέσεις τοποθέτησης σήμερα πολλών από τους επιτυχόντες, αποτελούν οργανικές θέσεις του δημοσίου τομέα, που έχουν προκηρυχθεί το έτος 2004, κάποιες δε από αυτές έχουν επανακηρυχθεί και αφορούν θέσεις προ του έτους 2004!

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επί ίσοις όροις
Με λέξεις-κλειδιά
ΑμεΑ