Ηλεκτρονική Έκδοση

Καταγγελία σε βάρος του Ηρακλή από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σήμερα σε καταγγελία σε βάρος του Ηρακλή προς την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα. Η αρκαδική ΠΑΕ ζητά την αφαίρεση επτά βαθμών από τους Θεσσαλονικείς, βασιζόμενη στο έγγραφο που κατέθεσε χθες στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, και που δείχνει πως ο Ηρακλής δεν είχε ασφαλιστική ενημερότητα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε δικαίωμα για μετεγγραφές και κατ' επέκταση οι μετεγγραφές που έγιναν τότε πρέπει να θεωρηθούν άκυρες. Κι επειδή οι νεοαποκτηθέντες αγωνίστηκαν στη συνέχεια, θα πρέπει να αφαιρεθούν οι βαθμοί αυτοί από τον Ηρακλή, αφού οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.

Να σημειωθεί ότι η τελική βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα δεν έχει επικυρωθεί ακόμη και, αν τελικά αφαιρεθούν οι επτά βαθμοί από τον Ηρακλή, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 35 βαθμούς, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέφτει στην 14η θέση (28β.) και ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει 31 βαθμούς, ανεβαίνει στην 13η θέση και σώζεται από τον υποβιβασμό.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αστέρας Τρίπολης
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο