Έντυπη Έκδοση

Συνεχίζει με τον Χιμένεθ

Η ΑΕΚ πρότεινε και ο Χιμένεθ δέχτηκε να συνεχίσει να δουλεύει στην ομάδα με συνθήκες... ΔΝΤ. «Σε εμπιστευόμαστε, θέλουμε να φτιάξεις μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά με υγιείς οικονομικές βάσεις», είπε στη χθεσινή τρίωρη συνάντηση ο Σταύρος Αδαμίδης στον Μανόλο Χιμένεθ.

 Ο Ισπανός συμφώνησε, αρκεί να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σ' όλες τις επιλογές.

Στον σχεδιασμό θα αναζητηθούν φτηνές και ποιοτικές λύσεις από την ελληνική αγορά (Γεωργιάδης, Ανάκογλου, Σιόβας, Κοντοές, Παπαστεργιανός κ.λπ.) και βέβαια από την ισπανική την οποία ελέγχει με τις γνωριμίες του ο Χιμένεθ. Δύο περιπτώσεις στόπερ από το ευρύτερο ρόστερ της Σεβίλης, ο Χουάν Κάλα και ο Χοσέ Μπερνάρντο, εξετάζονται από τον προπονητή της ΑΕΚ.

Θα φύγουν τουλάχιστον 5-6 παίκτες από το τωρινό ρόστερ (Νασούτι, Εντερ, Νταντόμο, Μπαχά, πιθανόν Λεονάρντο, Γιάχιτς και Γκερέιρο), σε μερικούς θα προταθεί «ψαλίδισμα» αποδοχών (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Σάχα, Ντιοπ), ενώ αν έρθει ικανοποιητική πρόταση για τον Σκόκο και άλλους παίκτες (π.χ. Μανωλάς ή Μάκος) θα κινηθούν διαδικασίες πώλησης.

Το πρώτο ραντεβού για την επόμενη σεζόν ορίστηκε για τις 14 Ιουλίου και η προετοιμασία θα γίνει στο Τόπλιτσε της Σλοβενίας (16-30/7). Με χθεσινή ανακοίνωση η «Ανεξάρτητη Ενωση Φίλων της ΑΕΚ» διατυπώνει σοβαρές ενστάσεις για το σχέδιο σωτηρίας που ανακοινώθηκε από το Supporters Club και αντιπροτείνει διαφορετικό μοντέλο που θα μετατρέψει σε πραγματική εταιρεία λαϊκής βάσης την ομάδα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Κιντής