Έντυπη Έκδοση

Ελληνική εφαρμογή αναζήτησης αυτοκινήτου στον Chrome

Ωραίες όλες οι προσπάθειες για ελληνικές εφαρμογές που «τρέχουν» σε iPhone ή και σε τηλέφωνα με Android, ας δούμε και κάτι που είναι πιο εύκολο να το δει ο καθένας μας.

Στον Chrome, τον web browser της Google, υπάρχει ένα on line κατάστημα μέσω του οποίου μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετες λειτουργίες ή και ολοκληρωμένες εφαρμογές. Πολλές από τις εφαρμογές αυτές διανέμονται εντελώς δωρεάν και, επίσης, πολλές προσπαθούν να κάνουν τον browser κάτι περισσότερο από ένα απλό πρόγραμμα προβολής σελίδων του Διαδικτύου.

Σε αυτή την κατηγορία θα εντάξουμε την εφαρμογή του gocar.gr, όπου μπορείτε να δείτε μια μεγάλη σειρά βίντεο με αυτοκίνητα για κάθε βαλάντιο και γούστο. Απλό, όμορφο, εύκολο στη χρήση και ιδανικό για να βλέπεις τις τελευταίες δημιουργίες της αυτοκινητοβιομηχανίας στην οθόνη σου, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και σε υψηλή ανάλυση.

Ανοίγετε τον Chrome, πηγαίνετε στο «κατάστημα», ψάχνετε με τη λέξη κλειδί «gocar» και κατεβάζετε την πρώτη (αν δεν κάνουμε λάθος) ελληνική εφαρμογή για τον browser της Google.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Πληροφορική και διαδίκτυο