Έντυπη Έκδοση

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

Ζητούσαν λύτρα από τον πατέρα στο Πακιστάν

Τον απήγαγαν και στη συνέχεια απαίτησαν από τον πατέρα του στο Πακιστάν να πληρώσει λύτρα για την απελευθέρωσή του. Επειδή, όμως, το θύμα της απαγωγής τούς γνώριζε και σκόπευε να τους καταγγείλει, τον σκότωσαν... Τεμάχισαν το πτώμα του για να κρύψουν τα στοιχεία και πέταξαν τα μέλη του σε κάδους απορριμμάτων.

Αυτή η φρικιαστική ιστορία κρυβόταν -σύμφωνα με την αστυνομία- πίσω από την υπόθεση της δολοφονίας 42χρονου Πακιστανού, το κεφάλι και τα κάτω άκρα του οποίου είχαν βρεθεί από ρακοσυλλέκτες στον ΧΥΤΑ των Ανω Λιοσίων, στις 4 του περασμένου Ιανουαρίου.

Οπως ανακοινώθηκε χθες από το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση εξιχνιάστηκε, τα στοιχεία του θύματος εξακριβώθηκαν και εντοπίστηκαν τα στοιχεία των δραστών του στυγερού εγκλήματος. Ολα εξαιτίας μιας πυρκαγιάς. Εκείνης που φέρονται να προξένησαν οι δράστες στο διαμέρισμα του θύματος, στους Αμπελοκήπους, την επόμενη ημέρα, προκειμένου να εξαφανίσουν και τα υπόλοιπα ίχνη τους.

Οι πυροσβέστες, που κλήθηκαν στην πολυκατοικία, έσβησαν τη φωτιά και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα στο διαμέρισμα υπήρχαν ανθρώπινα μέλη. Ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, που στη συνέχεια με τη μέθοδο του DNA πιστοποίησαν ότι τα μέλη που είχαν βρεθεί στη χωματερή και εκείνα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα ανήκαν στον ίδιο άνθρωπο.

Από το διαμέρισμα του θύματος εξακριβώθηκε η ταυτότητά του και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται σταδιακά. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες της δολοφονίας του 42χρονου Πακιστανού είναι τρεις ομοεθνείς του θύματος, ηλικίας 22, 26 και 34 χρόνων.

Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο 26χρονος βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού για παρόμοια υπόθεση απαγωγής, ενώ οι άλλοι δύο -σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης- αναζητούνται.

Αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, που από την πρώτη στιγμή των ερευνών έκαναν λόγο για θύματα κυκλωμάτων σύγχρονων δουλεμπόρων, εξακολουθούν να ερευνούν και τις υπόλοιπες πέντε υποθέσεις που αφορούν δολοφονίες ανθρώπων, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν -είτε αρτιμελή ή τεμαχισμένα- στον ίδιο ΧΥΤΑ. *

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ