Έντυπη Έκδοση

Ο Στεφάνου νέος πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αλλαγή σελίδας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μετά την εκλογή στη θέση του πρύτανη, του Ευριπίδη Στεφάνου, καθηγητή του Τμήματος Χημείας και πρώην κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 50,24% έναντι 49,76% του προέδρου του Τμήματος Ιατρικής Οδυσσέα Ζώρα.

Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς οι δύο υποψήφιοι για τη θέση του πρύτανη πήγαιναν ψήφο ψήφο στη διαδικασία καταμέτρησης. Το σχήμα Στεφάνου είχε προβάδισμα στην κάλπη των μελών ΔΕΠ, όπως επίσης και στις κάλπες του διοικητικού, τεχνικού και λοιπού προσωπικού, τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στο Ηράκλειο. Η σημαντική διαφορά του κ. Ζώρα στις φοιτητικές κάλπες (είχε τη στήριξη των περισσότερων φοιτητικών παρατάξεων) έναντι του κ. Στεφάνου δεν στάθηκε ικανή να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Το νέο πρυτανικό σχήμα, πλην του κ. Στεφάνου, αποτελείται από τους αντιπρυτάνεις Γιώργο Σταθάκη, καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Κώστα Τζανάκη, καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, και Γιώργο Τζιρίτα, καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Εκπαίδευση