Έντυπη Έκδοση

Να τος, πάλι, ο Παντελή!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως στον Ηρακλή υπάρχει «μαγνήτης» για παράγοντες αμφίβολης αποτελεσματικότητας και «περιπετειώδους παρελθόντος», αφού μετά τους Σπανουδάκη, Χούλη, Οντόνι, Ρέμο, Πολύκαρπο, Τάκη, επανεμφανίστηκε, εν μέσω «θυέλλης» με τα της αδειοδότησης, ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Παντελή, που επανέλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με το σύλλογο και να βοηθήσει οικονομικά.

Ο Παντελή, που μίλησε στο «Αρένα Τσάνελ» της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως «δεν είμαι δισεκατομμυριούχος, αλλά για να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα έχω. Χρειάζεται όμως ενότητα απ' όλους, γιατί την πρώτη φορά που ενεπλάκην, υπήρχαν αντιδράσεις». Ο Παντελή θυμήθηκε πως στις περσινές καταλήψεις των οπαδών στο Κατσάνειο τέθηκε το «δίλημμα» σε ψηφοφορία ανάμεσα σε ελάχιστους παρόντες «Παντελή ή δικός μας άνθρωπος» και επιλέχτηκε το δεύτερο. Ο «δικός μας άνθρωπος» ήταν ο Γιάννης Τάκης, τον οποίο τώρα οι Ηρακλειδείς θέλουν να μηνύσουν για το πλαστό έγγραφο που «έριξε» τον Ηρακλή στη Β' Εθνική.

Δεν χάνουν πάντως το κουράγιο τους οι φίλαθλοι, που πιστεύουν ότι είτε μέσω του «μπλόκου» των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα είτε μέσω του CAS θα μπορέσει η ομάδα τους, εν τέλει, να δικαιωθεί.

Μάλιστα μετά την προχθεσινή διαμαρτυρία τους με πανό κατά της ΕΠΟ στον αγώνα των Ελπίδων στις Σέρρες, συνέχισαν χθες με πανό επίσης έξω από την ΕΟΕ, στη γ.σ. της ΕΠΟ και θα συνεχίσουν σήμερα στον αγώνα της Εθνικής Αντρών με τη Μάλτα στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ηρακλής
Ποδόσφαιρο