Έντυπη Έκδοση

Πρόγνωση καιρού

Και αποχαιρέτα την την Αλεξάνδρεια

ΣΗΜΕΡΑ: Σε Δ. και Κ. Μακεδονία, Θεσσαλία και Εύβοια σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως μεσημέρι και απόγευμα. Μεσημέρι και απόγευμα, σποραδικές καταιγίδες σε Ηπειρο, δυτ. Στερεά και στα υπόλοιπα ορεινά.

Ανεμοι: Στα δυτικά Α 3-4 και στο Ν. Ιόνιο 5, ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο ΝΑ Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: Βόρεια 14-30°C και σε Δ. και Κ. Μακεδονία 2-3°C χαμηλότερη, υπόλοιπα ηπειρωτικά 15-30°C και στην Ηπειρο η μέγιστη 2-3°C χαμηλότερη, νησιά 17-29°C.

ΑΥΡΙΟ: Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά συννεφιά με μεμονωμένες καταιγίδες στα Δ και Β ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά Α-ΝΑ 3-5 και στο νότιο Ιόνιο 6 και ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΑΤΤΙΚΗ: Σήμερα λίγη συννεφιά, αυξημένη από το μεσημέρι με πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα ΒΔ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στα Α πρόσκαιρα 5 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 16 ώς 30°C. Αύριο το μεσημέρι και το απόγευμα τοπική συννεφιά. Οι άνεμοι Β 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σήμερα σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι ασθενείς 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 ώς 27°C. Αύριο το μεσημέρι και το απόγευμα τοπική συννεφιά με πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ: Τη Δευτέρα και Τρίτη λίγη συννεφιά, το μεσημέρι και το απόγευμα αυξημένη στα ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες σε Ηπειρο και Δ. Μακεδονία και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Την Τετάρτη γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα ηπειρωτικά συννεφιά με πιθανή πρόσκαιρη βροχή στα ΒΔ ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά Α-ΝΑ 3-5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6-7 και ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και την Τετάρτη Ν 3-5 και τοπικά στα νότια 6 Μποφόρ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Καιρός