Έντυπη Έκδοση

Δωρεάν προγράμματα για σας!

Το καλό είναι πως όταν όλα ακριβαίνουν, είναι παρήγορο να ξέρουμε ότι υπάρχουν πάντα μερικά πράγματα που ήταν, είναι και παραμένουν δωρεάν.

Το κακό είναι ότι για να πετύχουμε το δωρεάν που χρειαζόμαστε κάθε φορά, πρέπει να ψάξουμε αρκετά, σπαταλώντας από τον πολύτιμο χρόνο μας. Η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο αν το συγκεκριμένο δωρεάν θέλουμε να είναι και απολύτως νόμιμο.

Ο λόγος για τα προγράμματα που χρειαζόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι για να δουλεύουμε καλύτερα στα pc και τα laptop μας. Από συμπιεστές αρχείων, «κοπτοραπτικά» για mp3, αντιβιοτικά, φώτοσοπ φωτογραφιών, παιχνίδια και ό,τι ακόμη μπορείτε να φανταστείτε -και να χρειαστείτε- διατίθενται στον Ιστό και μπορείτε να τα αποκτήσετε όποτε θέλετε, χωρίς να απαιτείται να σπαταλήσετε ούτε ευρούλι.

Επειδή όμως, όπως είπαμε και παραπάνω, χρειάζεται χρόνος για να εντοπίζετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θέλετε κάθε φορά, σήμερα δημοσιεύουμε μια λίστα με πολλά και διαφορετικά προγράμματα για κάθε... εργασία. Επιπλέον, σας δίνουμε και μερικές χρήσιμες διευθύνσεις, μέσα από τις οποίες θα ενημερώνεστε τακτικά για όλα τα καινούργια δωρεάν που βγαίνουν στο Διαδίκτυο. Καλό κατέβασμα λοιπόν!

* Μουσική στα sites και τα blogs σας: έχετε δικό σας site ή blog και θα θέλατε να προσθέσετε μουσική, αλλά δεν ξέρετε πώς και βαριέστε να ψάχνετε; Κανένα πρόβλημα! Μέσα από το www.alsacreations.fr/dewplayer.html κατεβάζετε δωρεάν music player, το οποίο έχει ήδη κάποιες μουσικές, αλλά μπορείτε και εσείς να προσθέσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια (και να προσθαφαιρείτε, ανάλογα τα κέφια σας). Ετσι οι επισκέπτες σας ακούνε και μουσική όσο σερφάρουν στη σελίδα σας.

* Πανίσχυρος μετατροπέας αρχείων: δεν διαβάζει το pc σας αρχεία εξαιτίας του φορμά τους; Στο http://dvdvideosoft.com θα βρείτε πανίσχυρους μετατροπείς αρχείων, που αλλάζουν τα πάντα στα πάντα. Από μετατροπείς extension σε files μέχρι video converters για κινητά τηλέφωνα, και από λογισμικό για να αλλάζετε φορμά σε φωτογραφικά αρχεία, και αρχεία κειμένων, μέχρι τη δυνατότητα να τροποποιείτε burning και ripping software.

* Επεξεργαστές για τα mp3 σας και διάφορα ακόμα χρήσιμα προγραμματάκια: κόβει και ράβει τα mp3 σας στα μέτρα που εσείς επιθυμείτε. Αυτό από μόνο του είναι πολύ καλό! Αλλά στο www.musetips.com θα βρείτε και άλλα προγράμματα που θα σας φανούν χρησιμότατα: από φίλτρα για να κάνετε αναζήτηση μέσα σε κείμενα μέχρι επεξεργαστές για τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Και αν συνηθίζετε να «παίζετε» με τα mp3 σας, το http://mpesch3.de1.cc/mp3dc.html θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια με τις αναρίθμητες δυνατότητές του.

* Κατεβάστε βιντεάκια από το youtube: σας αρέσουν κάποια από τα βίντεο που βλέπετε στο youtube και θέλετε να τα σώσετε για το προσωπικό σας αρχείο με βίντεο; Το http://dvdvideosoft.com κάνει τη δουλειά, εύκολα και γρήγορα.

* Επεξεργασία εικόνων: τονίστε τη φωτεινότητα, παίξτε με τα χρώματα και δοκιμάστε ένα σωρό εφέ στις ψηφιακές σας φωτογραφίες με τη βοήθεια του http://union-d.ru/dev. Στον ιστότοπο θα βρείτε σούπερ προγραμματάκι που θα σας κάνει (σχεδόν) εξπέρ στο φώτοσοπ χωρίς να έχετε καμία ιδιαίτερη γνώση του αντικειμένου!

* Φτιάξτε dvd: φτιάξτε τις δικές σας ταινίες dvd με τη βοήθεια του www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_ Graphics/Video_and_Animation_Tools/Free_Movie_DVD_Maker.html. Εδώ θα βρείτε ένα ταχύτατο και καθόλου βαρύ πρόγραμμα, που εκτός της δυνατότητας να δημιουργείτε dvd συμβατά με την τηλεόραση και το dvd players σας, σας επιτρέπει και να μετατρέπετε αρχεία AVI σε αρχεία DVD, DivX, XviD, MPEG, ΜΡ4, WMV, RMVB, FLV κ.λπ.

* Καθαρίζει malware: τα malware είναι κατά καιρούς φόβος και τρόμος και για μας και για τα αγαπημένα μας μηχανήματα. Προστατέψτε pc και laptop με το προγραμματάκι που θα βρείτε στο www.norman.com

* Αλλάξτε φορμά στα αρχεία εικόνας σας: δεν σας βολεύει το φορμά στις φωτογραφίες που σας στέλνουν ή θέλετε να μετατρέψετε για κάποιο λόγο το φορμά στις φωτογραφίες που ήδη έχετε; Το http://photomagiciansoftware.co.uk θα κάνει τα μαγικά του και θα σας λύσει το πρόβλημα της μετατροπής στο λεπτό.

* Ζιπάρετε! Συμπιέστε και αποσυμπιέστε κείμενα, αρχεία κ.λπ. με το πρόγραμμα που θα βρείτε στο http://hamstersoft.com. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς να χρειάζονται γνώσεις πυρηνικής φυσικής!

* «Εξολοθρευτής» διπλών mp3: έχετε περάσει στους υπολογιστές σας ένα σωρό mp3 και κάποια στιγμή διαπιστώνετε ότι έχετε αρκετά διπλά και τρίδιπλα από αυτά. Οι λύσεις είναι δύο: ή κάθεστε και ξεκαθαρίζετε τα αρχεία σας και πετάτε τα περιττά, ή κατεβάζετε το πρόγραμμα από το http://www.moleskinsoft.com/find-duplicate-mp3 και «καθαρίζετε» αυτομάτως από τα διπλά άχρηστα αρχεία.

* Ενας πανίσχυρος μεταφραστής: και ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια και λεξικό πολυμέσων και μεταφραστής που κάνει ό,τι του ζητήσετε, όλα σε ένα και θα τα βρείτε στο www.wikitup.com. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί στοιχεία από on line λεξικά και εγκυκλοπαίδειες, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε βίντεο και φωτογραφίες με λέξεις-κλειδιά.

* Τα ραδιόφωνα του κόσμου σε ένα! Αν σας αρέσει η μουσική, το http://earthmediacenter.com είναι ιδανικό για σας. Ολα τα ραδιόφωνα του κόσμου συγκεντρωμένα σε μια σελίδα για να ακούτε το σταθμό που σας κάνει κέφι κάθε φορά εντελώς δωρεάν και μέσα από τους υπολογιστές σας. Ενας μουσικός φίλος παντός καιρού και ώρας!

* Και μερικά παιχνιδάκια για να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας! Διαλάξτε ανάμεσα από εκατοντάδες δωρεάν παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε μέχρι τελικής πτώσης, στο www.eplaybus.com. Ρετρό, κλασικά, περιπέτειες, παζλ, στρατηγικής, και ένα σωρό ακόμα, όλα εδώ για να σας κάνουν παρέα όποτε... βαριέστε.

Για περισσότερα δωρεάν προγράμματα επισκεφθείτε (ενδεικτικά) και τα:

* www.dwrean.net

* http://download.cnet.com/windows

* www.download3000.com

* http://100-downloads.com

* www.freedownloadscenter.com

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet