Έντυπη Έκδοση

Νέα προσφυγή Ηρακλή

ΔΕΥΤΕΡΗ προσφυγή κατέθεσε χθες ο Ηρακλής στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) κατά της απόφασης της 2βάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του λόγω πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας.

Οι Θεσσαλονικείς, εκπροσωπούμενοι από τον Γρηγόρη Ιωαννίδη, κατέθεσαν παράλληλα και τα παρακάτω αιτήματα, όπως επίσημα ανακοίνωσαν:

«Η Εφεση εμπεριέχει τέσσερις (4) αιτήσεις όσον αφορά 1) την ακύρωση της απόφασης της ΕΠΟ, 2) τη μη επικύρωση της βαθμολογίας και 3) τη σύμπτυξη της παρούσας Εφεσης με αυτήν την οποία κατέθεσε η ΠΑΕ στις 08/06/2011 στην υπόθεση της Αδειοδότησης. Με την Εφεση αυτήν, η ΠΑΕ Ηρακλής καλεί και τη Super League ως αντίδικο στη διαδικασία αλλά και την UEFA, ως παρατηρητή με δικαίωμα παρέμβασης. Η ΠΑΕ Ηρακλής ζητά, επίσης, με την 4η αίτησή της, χρονική παράταση για την κατάθεση των δύο φακέλων δικογραφίας, οι οποίοι είναι ογκώδεις και εμπεριέχουν μαρτυρικές καταθέσεις και άλλα στοιχεία, τα οποία χρειάζονται μετάφραση στην αγγλική γλώσσα».

Οι Θεσσαλονικείς με ικανοποίηση εξάλλου, ενημερώθηκαν ότι από τις 25 Μαΐου ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, καθηγητής Γιώργος Παπαστάμκος, ζήτησε από την Κομισιόν απαντήσεις σχετικά με το καθεστώς αδειοδότησης που εφαρμόζεται στην Ελλάδα για τη συμμετοχή των ΠΑΕ στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο Ελληνας ευρωβουλευτής ζητεί από την Κομισιόν να τοποθετηθεί αναφορικά με τη συμβατότητα της «ρήτρας εμπιστευτικότητας» με το κεκτημένο της Ε.Ε. για τη λειτουργία της εσωτερικής αγοράς και τον υγιή ανταγωνισμό. Περαιτέρω, ο κ. Παπαστάμκος καλεί την Κομισιόν, και διά μέσου αυτής την UEFA, να εξετάσει κατά πόσον τηρήθηκαν διαφανείς και αντικειμενικοί όροι καθώς και η αρχή της ίσης και αμερόληπτης κρίσης κατά τη διαδικασία αδειοδότησής τους από την ΕΠΟ.

Οι Θεσσαλονικείς, με τη βοήθεια του βουλευτή Θ. Καράογλου, κατάφεραν να ρυθμίσουν οφειλή ύψους 2,2 εκατ. ευρώ στην εφορία σε 60 δόσεις (38 χιλ. ευρώ μηνιαίως αντί 180 που αρχικά είχε οριστεί, ενώ ήδη 53 χιλ. πληρώνει ο Αντώνης Ρέμος) και έτσι «ανοίγει» ο δρόμος στον Ανδρέα Παντελή ή όποιον άλλον επενδυτή να προχωρήσει μη έχοντας και αυτό το «αγκάθι» στην προσπάθειά του για τη νέα χρονιά...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ηρακλής
Ποδόσφαιρο