Έντυπη Έκδοση

χώρα σαν ακυρωμένη συναυλία ...

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Πλεύρης άλλη δουλειά δεν είχε παρά να την πέσει στους ομοφυλόφιλους συμπολίτες μας. Μόνον «τοιούτους» δεν απεκάλεσαν στη Βουλή τους γκέι οι κ.κ. Γιώργος Νικητιάδης, Βαΐτσης Αποστολάτος και Θανάσης Πλεύρης, περιοριζόμενοι στο «αυτούς», ενώ ο τελευταίος, ο κ. Πλεύρης, σε μια έξαρση ανελλήνιστης πατριδολαγνείας δήλωνε φρικιών και φρίττων ότι τέτοιες «δράσεις» -όπως το Athens Pride- απάδουν του «ελληνικού πολιτισμού» και των «παραδόσεών του». Ωπα, λεσβιομάχε μου, θα ταράξεις τον ύπνο της Σαπφούς! Ή των Θηβαίων οπλιτών του Ιερού λόχου -σύντροφοι όλοι και μεταξύ των εραστές, για τους οποίος ο Φίλιππος της Μακεδονίας, όταν όλοι οι Ιερολοχίτες έπεσαν έως ενός, είπε ότι «αισχρός είναι όποιος για τέτοιους άνδρες έχει να πει κάτι αισχρό»...

Του Βενιζέλου πρόκειται να γίνει και να γίνεται στο εξής! Θα πάνε οι σοφιστείες σύννεφο, τα ρητορεύματα, οι (δια)στρεβλώσεις, οι ευφημισμοί, οι εξυπνακισμοί, τα κούφια λόγια, οι χαμαιλεοντισμοί των λέξεων, ήδη

αμ' έπος αμ' έργον άρχισε ο ρέκτης χαρακτηρίζοντας το Μεσοπρόθεσμο «Προϋπολογισμό για τα επόμενα χρόνια», καταλύοντας έτσι κάθε νομική υπόσταση του Προϋπολογισμού ως ενιαύσιου νόμου, μάλιστα θεμελιώδους.

Εχει δώσει δείγμα γραφής επανειλημμένως στο παρελθόν ο νέος τσάρος (τρομάρα μας) της Οικονομίας και με τον Τυποκτόνο νόμο του και με άλλα ανάλογα τερατουργήματα!

Ο κ. Βενιζέλος θα πηγαίνει «ικέτης στη Ρώμη» ακόμα πιο εύκολα από τον κ. Παπακωνσταντίνου, διότι ακόμα πιο εύκολα απ' τον προκάτοχό του μπορεί να κάνει το μαύρο άσπρο, να βαφτίζει το κρέας ψάρι και τους 180 ψήφους (ως προϋπόθεση για την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου) 40 παλληκάρια από τη Λεβαδιά που πάνε για δημοψήφισμα στην Ντρομπολιτσά!

Υπ' αυτήν την έννοια όντως οι πασοκιές ξανάρθανε ακόμα πιο έντονες από πριν, όντως η κυβέρνηση έχει επαναπασοκισθεί, όντως τώρα απενοχοποιημένη πάλι η κάθε πρασινοφρουρού μπορεί να βρίζει την προηγούμενη κυβέρνηση (την οποίαν η ίδια σφόδρα επαινούσε) ως ολίγον ΠΑΣΟΚ τότε και φουλ ΠΑΣΟΚ τώρα -εις βαθμόν Παντελή Οικονόμου!

Ομως, τέτοιες τιποτολογίες πόσες μέρες θα μπορέσουν να κρατήσουν;

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

10 σχόλια

1 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 8 έτη)
Στάθη οι γελοιογραφίες σου είναι... θατο πω με μια λέξη γ....ες
2 Ο/Η Heinz έγραψε: (πριν 8 έτη)
Πράγματι, ο Βενιζέλος έχει αναγάγει σε τέχνη υψηλής εξειδίκευσης την αερολογία.
Χρόνια τον παρακολουθώ εντυπωσιασμένος απ´ αυτό το χαρακτηριστικό του. Το λέω χωρίς ειρωνία, είναι όντως μια μορφή ταλέντου: να μιλάς χωρίς να επικοινωνείς νόημα!!
Πρόσφατα ξαναδιάβασα το 1984· ο Όργουελ θα αποκαλούσε τον Βενιζέλο "τρίσκαλο παπιομιλιά"...
3 Ο/Η ΑρΓεω έγραψε: (πριν 8 έτη)
Μια ζωή γλωσσικά νεφελώματα και ιδεοθολούρα!!!Αυτό ήταν και είναι το ΠΑΣΟΚ.
4 Ο/Η Γιώργος Κατσέας έγραψε: (πριν 8 έτη)
Που τον είδες τον ''"τσάρο" Στάθη; Η Ιφιγένεια είναι, και μάλιστα με όλο τον θίασο επί σκηνής (Κάλχας, Άρτεμις, Μενέλαος, Αγαμέμνων-άντε και Κλυταιμνήστρα..). Για το σφαγμένο ελάφι που θα τον σώσει αντικαθιστώντας τον πάνω στο θυσιαστήριο, ας μην είναι καθόλου σίγουρος
5 Ο/Η Πλούσιος Συνταξιούχος. έγραψε: (πριν 8 έτη)
Από λόγια, διαστρεύλωση της πραγματικότητας, της γλώσσας, ''βαπτίσεις'' λέξεων, προτάσεων και των εννοιών, άλλο τίποτε.
Η αλήθεια βέβαια παραμονεύει.
Με όσα ήρθαν στην δημοσιότητα, το Ελληνικό Δημόσιο χρωστάει και δεν πληρώνει, λέει, στο εσωτερικό, 6,1 δις.
Προσθέτοντας, τώρα, αυτά τα δίς στο ήδη υπάρχον, στο σημερινό, το επιτυχημένα μειωμένο έλλειμμα, βγάζουμε το αποτέλεσμα και το συμπέρασμα.
Αυτά χωρίς την αναγγελθείσα ''τρύπα'' των 2,2 δις του προϋπολογισμού.
Βέβαια, ελπίζουν, οι αρμόδιοι, οτι τα πράγματα, θα φτιάξουν και ότι θα γεμίσουν τα ταμεία, από τον Σεπτέμβριο και μετά.
Είναι που τότε θα μπει ο νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης στην γκαζόζα.
6 Ο/Η Αφροδίτη της Siemens έγραψε: (πριν 8 έτη)
@Κατσέα: Εχεις καλπάζουσα φαντασία. Ε, όχι και Ιφιγένεια η χοντρομαζορέττα του κινήματος, η διασταύρωση ροντβάιλερ με πιτ μπουλ ! Η προσωποποίηση αυτού που οι αρχαίοι Ελληνες αποκαλούσαν Υβρις. "Θέτω την ευφυία μου στην υπηρεσία του κόμματος" ! Η Αλαζονία αυτοπροσώπως, που αποδεικνύει πόσο ηλίθιοι είμαστε οι Ελληνες ως λαός αφού συγχέουμε την ευφυία με την πανουργία .
7 Ο/Η LCK έγραψε: (πριν 8 έτη)
Σωστα λεει ο Σταθης ότι ο Βενιζελος θα είναι πιο ευενδοτος. Εχει λογους. Ετσι όπως καταντησαμε προτεκτορατο, οποιοσδηποτε μελλοντικος ηγετης της χωρας μας θα πρεπει να εχει τη σφραγιδα των Ευρωπαιων. Και αυτό θα το καλλιεργησει δεοντως ο Βενιζελος. Θα τα χαλασει τωρα με τους Ευρωπαιους για ένα κωλομεσοπροθεσμο; Όχι βεβαια.
8 Ο/Η Ντάνης ΦΩΤΟΣ έγραψε: (πριν 8 έτη)
Είναι θαυμαστή η ικανότητα τού Συστήματος (οικονομικού-πολιτικού-κοινωνικού), κάθε μα κάθε φορά να βρίσκει ένα νέο τρομοφαντασματάκι που θα Του κάνει την δουλειά. Βαρέθηκε και τα χρειάστηκε ο Κωστάκης; Τσουπ, ο Γιωργάκης. Μπλόφαρε και τα χρειάστηκε ο Γιωργάκης; Τσουπ, ο Βαγγελάκης. Και κάθε φορά ο ανα-νεο-μένος ο ερχόμενος είναι για όλους εμάς που τους ζούμε, απλώς χειρότερος. Πολύ χειρότερος θα αποδειχθεί, γιατί ασχέτως παρελθόντος εκάστου, πρέπει στο Σύστημα που τον "τίμησε" να αποφέρει τα αναμενόμενα. Καμώνονται λοιπόν άπαντες τους συνοφρυωμένους και σοβαρούς, ενώ είναι στυγνοί και διψασμένοι μπιζυμπόντηδες έτοιμοι να βουλώσουν δια του "πολιτικού" τους ύψους ή βάρους, όποια τρύπα/θεσούλα/αποστολή τούς δοθεί. Ας μου συγχωρεθούν τα παρακάτω παρακαλώ, μα επιτέλους δεν αναζητούμε ούτε σωτήρες λαών ούτε συνταγματολόγους φωστήρες, ούτε τεχνοκράτες λαμπτήρες ούτε οικουμενικούς ολετήρες - αυτό που θέλουμε είναι κάποιον να ψαύσει τους όρχεις του, να τους μετρήσει, να τους ζυγίσει και να τους βρει ικανούς την αλήθεια να πει. Και να την κάνει την αλήθεια όχι διάγγελμα ούτε κομματοπαρόλα, μα πράξη. Μ' εμάς φυσικά, όχι με την "παρέα" του, ούτε με την οικογένειά του. Όχι πολλά: δυό κουβέντες από ψυχής και όσο το δυνατόν ξαναπαρακαλώ, προς εμάς και όχι προς τους τοκόβιους τραπεζίτες, αλλοδαπούς πολιτικούς και την στρατιά των οικονομικών τσακαλιών που τούτους συνοδεύει. Λέω και ζητάω πολλά; Ναι, αλλά άλλο δεν έχω να χάσω, ούτε εγώ ούτε η δική μου "οικογένεια και παρέα" που στο Σύνταγμα εδώ και τόσες μέρες βρίσκεται.
9 Ο/Η Θεοφανια έγραψε: (πριν 8 έτη)
Ο λαος ειναι ο μονος οσο και να ψαξεις οχι σε ολη την γη μα και στους γαλαξιες που θα φερει αυτα που ζητας Ντανη .Ο οποιοσδηποτε αλλος σε 2 μηνες ειναι βεβαιο οτι θα γινει εξουσιαστης, η εξουσια θα τον λοιωσει,θα τον καταντησει απο μεσσια,απο ανθρωπο, τερας.Αφροδιτη μου ν'αγιασει το στομα σου.Λες και εχει μετατραπει σε χυλος το μυαλο των ανθρωπων μπερδευει την ευφυια με την πανουργια.Ας βρουν οι λεξεις επιτελους το ονομα τους ,που το εχουν χασει εντελως και με τεραστια δικη μας ευθυνη.Αποψε ημουν στην γορτη αποφοιτησης του μοναχογυιου μου.Ολοι μα ολοι , καθηγητες και γονεις χειροκρουσαν,αναξαρτητως των παλιομαλακιων που μαθαινουν στα παιδια-τους ο,τι ηταν πρεπον ,κανονικο και αναμενομενο να χειροκροτησουν: Η εκδικηση του καλου!αλλωστε εως τωρα δεν εχει υπαρξει ανθρωπος που να χαρει αν του πεις οτι ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο ευγενης,εντιμος,ηθικος. Αυτο σημαινει οτι ουτε οι ιδιοι οι χαζομαλακες εκτιμουν τον εαυτο τους.Η χειροτερη τιμωρια!! χα,χα,χα,χα Ο αγ.Ιωαννης Χρυσοστομος εχει πει μια φανταστικη κουβεντα: τιμη αγιου,μιμησις αγιου.Ομνυουμε στην πλατεια Συνταγματος,ποσοι παμε ομως?[οοοχι αφου γυαλισουμε το σπιτι μας,τα παπουτσια μας κλπ,κλπ. κλπ ].Ειλικρινα σημερα αν δεν ειχα καταρευσει απολυτως δεν νομιζω να ειχα παει στην αποφοιτηση του παιδιου μου που ηταν αργα τη νυχτα και προλαβα να συνερθω,Θα ημουν μαλλον στο Συνταγμα.Οσο και να με ποναγε[πολυ]που δεν θα πηγαινα στην αποφοιτηση πολυ περισσοτερο θα του προσεφερα πηγαινοντας Συνταγμα! Οσο για τον καθε Αδωνη παντος χρωματος μακαρι να αυτοαποκαλυφθει μεχρι κεραιας !
10 Ο/Η θεοφιλος θερμη έγραψε: (πριν 8 έτη)
Τους 180 το Βενιζελου που εγιναν 150, ο κ Μοσιαλος τους [πρωην "αριστερος''] τους δικαιολογησε ως εξης.
Αλλαξαν λεει οι συνθηκες.
Αλλαξαν οι συνθηκες;
Κατι απο αριστερα μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει.
Ναι ρε παιδια αλλαξαν οι συνθηκες, για αυτο γινονται χωριστες συγκεντρωσεις?
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 10

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
ναυτίλος