Έντυπη Έκδοση

Πρόκριση και μετεγγραφές

«ΘΕΛΩ μια δυνατή ομάδα, που να μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο και ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση της Ευρώπης».

Ο Λάζλο Μπόλονι ήταν ξεκάθαρος και απόλυτος στις χθεσινές δηλώσεις του, αναφορικά με τη σημερινή κλήρωση του «δικεφάλου» στο Europa League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις μετεγγραφές: «Θέλω ακόμη τρεις παίκτες, το ξέρει η διοίκηση και πάνω σ' αυτό τα πλάνο θα κινηθούμε».

Δηλώσεις έκανε χθες και ο Σάκης Παπάζογλου, που δεν έκρυψε τη μεγάλη του επιθυμία να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ:

«Η ήττα με ενοχλεί φυσικά, αλλά υπάρχει και μεγάλη κούραση. Δεν μπορούμε να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας λόγω κούρασης, αλλά σίγουρα είναι ένα αρνητικό στοιχείο. Προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε, αλλά φυσικά θέλουμε και να νικάμε. Είμαστε σε προετοιμασία τώρα και οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Θα ακολουθήσει ένα στάδιο αποφόρτισης και νομίζω θα αλλάξει η εικόνα μας προς το καλύτερο. Εμεινα στον ΠΑΟΚ γιατί ήθελα να με δει ο προπονητής και να πάρει αυτός τις αποφάσεις. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στα φιλικά και νομίζω ότι έδωσα ό,τι μπορούσα. Ο προπονητής είναι εδώ και κρίνει πόσο βελτιώνομαι. Ολοι δίνουμε εξετάσεις. Κανένας δεν είναι σίγουρος. Εγώ δίνω εξετάσεις στον εαυτό μου, στον προπονητή στον κόσμο, σε όλους».

- Η επιτροπή διαφάνειας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει το έργο της και αναμένεται να βγάλει πόρισμα σε 15 ημέρες, ενώ χθες δεν μπήκαν τα χρήματα που επρόκειτο να βάλει η πλευρά Φλωρίδη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο