Έντυπη Έκδοση

Νεκρός βρέθηκε ο εθελοντής στη Σαμαριά

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 19χρονου εθελοντή Ορέστη Μυλωνάκη στο φαράγγι της Σαμαριάς. Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός στην τοποθεσία Αγιος Γεώργιος, στο 7ο χιλιόμετρο της διαδρομής του φαραγγιού της Σαμαριάς και δυτικά του ομώνυμου οικισμού.

 Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος του 19χρονου, ο οποίος βρέθηκε σφηνωμένος σε ένα βράχο, προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος.

Ο Ορέστης Μυλωνάκης τις τελευταίες επτά ημέρες βρισκόταν στο φαράγγι μαζί με άλλα 6 άτομα στο πλαίσιο ενός προγράμματος εθελοντικής εργασίας για το περιβάλλον, το οποίο οργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού της Σαμαριάς. Το πρόγραμμα είχε διάρκεια επτά ημερών, οπότε και οι επτά νέοι θα επέστρεφαν σήμερα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λίγο μετά τις 10 προχθές το πρωί οι δύο άλλοι εθελοντές απομακρύνθηκαν προκειμένου να γυρίσουν προς το χωριό και κάλεσαν το 19χρονο να τους ακολουθήσει. Εκείνος τους είπε ότι είχε να κάνει κάποια εργασία και στη συνέχεια θα πήγαινε μαζί τους. Η ώρα, όμως, περνούσε χωρίς ο 19χρονος να εμφανίζεται. Οι άλλοι δύο εθελοντές έσπευσαν να τον αναζητήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα και ειδοποίησαν τις Αρχές. Σήμερα θα γίνει η νεκροψία.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ