Έντυπη Έκδοση

«Καθάρισε» με 9.000 €

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 9.000 ευρώ «καθάρισε» τις εκκρεμότητές του με την ελληνική δικαιοσύνη ο επίδοξος επενδυτής του ΠΑΟΚ Βασίλης Φλωρίδης.

Είχε συλληφθεί προχθές, ενώ έτρωγε σε πολυτελές εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, αλλά πριν περάσουν 24 ώρες αφέθηκε ελεύθερος, αφού εξαγόρασε τέσσερις ποινές που του είχαν επιβληθεί στο παρελθόν για ισάριθμα πλημμελήματα. Οπως έγινε γνωστό αρμοδίως, ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας είχε καταδικαστεί παλαιότερα για δύο διαφορετικές υποθέσεις εξύβρισης, μία ψευδορκία και επειδή δεν είχε καταβάλει τη διατροφή στην πρώην συζυγό του. Τα ελληνικά δικαστήρια τον είχαν καταδικάσει σε δύο ποινές φυλάκισης 10 μηνών η καθεμιά, μία τρίτη οκτώ μηνών και μια άλλη, τέταρτη, έξι.

Χθες το πρωί, όμως, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του εμφανίστηκε στο αρμόδιο γραφείο του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, εξαγόρασε το σύνολο των ποινών, πλήρωσε και τα δικαστικά έξοδα και πριν περάσουν 24 ώρες από τη σύλληψή του, ο Βασίλης Φλωρίδης αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία.

Ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ παρέμεινε κρατούμενος τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης προς την Πέμπτη. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, ενώ γευμάτιζε, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τον Γιώργο Σαχπατζίδη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητική Δικαιοσύνη
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο