Έντυπη Έκδοση

Ελληνορωσικό Συνέδριο στη Ρόδο

Τη δέσμευση των τοπικών φορέων για πλήρη στήριξη και συνδρομή στην οργάνωση του Ελληνορωσικού Συνεδρίου που διοργανώνεται στη Ρόδο, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, απέσπασε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής ευρείας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η Ενωση Ξενοδόχων Ρόδου, η Ενωση Τουριστικών Γραφείων, τραπεζικά στελέχη και άλλοι φορείς. «Η παρουσία και η ανταπόκρισή σας να στηρίξετε ως χορηγοί τη σημαντική αυτή διοργάνωση επιβεβαιώνει ότι σε αυτόν τον τόπο, αυτοδιοίκηση και φορείς είναι μια γροθιά, και μέσα από την άριστη διαχρονικά συνεργασία μας φέρνουμε αποτελέσματα» τόνισε στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Μαχαιρίδης.

«Θα κερδίσει ο τόπος, θα κερδίσει και η χώρα μας από τη διοργάνωση αυτή» είπε ο περιφερειάρχης, κάνοντας γνωστό ότι η ρωσική αποστολή θα αποτελείται από περίπου διακόσια μέλη, μεταξύ των οποίων και υψηλές πολιτικές προσωπικότητες (υπουργοί, κυβερνήτες κ.λπ.).

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Τουρισμός
Τοπική Αυτοδιοίκηση