Έντυπη Έκδοση

Εκρηξη Τσολακάκη

ΕΤΟΙΜΟΣ να... κατατροπώσει τις δυνάμεις του κακού εμφανίστηκε ο Κώστας Τσολακάκης σε -απολαυστική- συνέντευξη που παραχώρησε στο NovaΣΠΟΡ FM.

«Η γνώμη μου είναι ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επειδή το θέλουν η ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα και η κυβέρνηση. Δεν μπορούν να υπερισχύσουν οι δυνάμεις του κακού και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δυνάμεις του κακού εννοούμε τους book, οι οποίοι έχασαν χρήματα από τους αγώνες. Οποιες ομάδες δεν είναι καθαρές, να τιμωρηθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, προσφέροντας εν συνεχεία στήριξη στον προφυλακισθέντα Αχιλλέα Μπέο: «Θα πάρω το μέρος του Μπέου, ο οποίος δεν είναι ο αρχηγός της σπείρας που λέγεται. Εχω συνεχή επαφή με τον Μπέο και δεν υπήρχε πουθενά το όνομά μου στη λίστα με τους στημένους αγώνες. Τώρα που μπήκαν κάποιοι στη φυλακή, το πρωτάθλημα καθάρισε; Οταν υπάρχει τζόγος σε κάποιο άθλημα, τότε είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν και στημένα».

Οταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Πανιωνίου, ο Κ. Τσολακάκης άφησε στην άκρη το γνωστό γλαφυρό του ύφος: «Η κατάσταση δεν είναι καλή. Ελπίζουμε ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχουμε βρει κάποιον επενδυτή να βοηθήσει την ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι καθαρός και δεν χρωστάει. Ενα γκρουπ από το Κουβέιτ θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, σε ξενοδοχεία, εταιρείες και κάποιες ομάδες. Οι ορκωτοί λογιστές κάνουν έλεγχο, ο οποίος θα τελειώσει σε μία εβδομάδα, και σε 15 μέρες θα έχουμε την έκθεσή τους».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Πανιώνιος
ΕΠΟ