Ηλεκτρονική Έκδοση

Στον αέρα το παιχνίδι Παναιτωλικού-Αστέρα Τρίπολης

Δεκτή και η προσφυγή του Ηρακλή

Μετά τις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, και ο Ηρακλής δικαιώθηκε στην προσφυγή που είχε καταθέσει, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η επιτροπή έκανε δεκτό με ψήφους 2-1 το αίτημα του «γηραιού» για αναίρεση της απόφασης υποβιβασμού για πλαστογραφία και παραπέμπει πάλι στην Επιτροπή Εφέσεων την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πλέον, είναι ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα ο Ηρακλής (που εκτός του θέματος της πλαστογραφίας έχει υποβιβαστεί και από το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ), οπότε είναι απίθανο να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης, η ομάδα που επωφελήθηκε από την τιμωρία του Ηρακλή. Άρα, ουσιαστικά οι "σίγουρες" ομάδες της Λίγκας γίνονται 13 και εκτός των αγώνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, προς αναβολή οδεύει και η αυριανή αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αν ο Ηρακλής δεν δικαιωθεί για την πλαστογραφία, ο Αστέρας Τρίπολης μένει στην κατηγορία. Αν δικαιωθεί, αλλά χάσει την έφεση για την αδειοδότηση, υποβιβάζονται και οι δύο και την κενή θέση θα καταλάβει ομάδα της Β' Εθνικής, ενώ αν και οι δύο εφέσεις γίνουν αποδεκτές, τότε ο Ηρακλής θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα.

Ταυτόχρονο, ο Ηρακλής έδειξε στο δρόμο στις υπόλοιπες ομάδες που υποβιβάστηκαν για πλαστογραφία (Εθνικός, Ιωνικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ασπρόπυρος, Παναιγιάλειος), ώστε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Β' και στη Γ' Εθνική.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ηρακλής
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα