Έντυπη Έκδοση

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Σε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις ο ΟΜΗΡΟΣ προχωρά σε συνεργασίες με ηχηρά ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των έντυπων μέσων με στόχο να διδάξει αρχικά τους σπουδαστές του και στη συνέχεια να τους αποκαταστήσει επαγγελματικά.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ, κ. Νίκος Μακρυπλίδης, αποκαλύπτει τα ονόματα που πραγματικά προκαλούν εντύπωση.

«Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι η επιλογή έγινε με βάση κριτήρια πραγματικής αξίας για τους ανθρώπους που θα εκπαιδεύσουν τους νέους δημοσιογράφους και αυτά είναι το ήθος -στοιχείο σημαντικό για την εποχή που έρχεται- και φυσικά η δημοσιογραφική αξία. Θα έχουμε κοντά μας τον Κορυφαίο Έλληνα παρουσιαστή ενημερωτικής εκπομπής, τον Γιώργο Αυτιά, με τη συμπαρουσιάστριά του, Μάγδα Τσέγκου, τους επίσης καταξιωμένους με μεγάλη απήχηση στη νεολαία, Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο, κι ακόμη την Ντόρα Κουτροκόη στο ελεύθερο ρεπορτάζ, τον Βασίλη Σκουντή επικεφαλής των τμημάτων Αθλητικής Δημοσιογραφίας, τον Χάρη Λεμπιδάκη στο μάθημα της showbiz και lifestyle δημοσιογραφίας και τον Γιώργο Γρηγοριάδη στη συνέντευξη και τα μυστικά της. Αυτοί οι άνθρωποι θα μάθουν στους νέους δημοσιογράφους τα Μέσα από μέσα και θα τους βοηθήσουν να εργαστούν σε αυτά. Ακριβώς εκεί κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, βάλαμε όλη μας την τεχνογνωσία και όλη μας την εμπειρία για να επιλέξουμε ανθρώπους, οι οποίοι είναι κορυφαίοι, όπως είπαμε, στο χώρο τους.

»Οι καθηγητές θα αξιολογούν, παράλληλα με το μάθημα, τους νεαρούς σπουδαστές και μελλοντικά ενδέχεται να τους αξιοποιήσουν στις επιχειρήσεις που εργάζονται. Πρόκειται για πάγια τακτική του ΟΜΗΡΟΥ στη μακρόχρονη πορεία του, που ξεκίνησε το 1946. Οι άνθρωποι που διδάσκουν στη σχολή έχουν τη δυνατότητα στη συνέχεια -γιατί όχι;- να απορροφούν τους σπουδαστές στο χώρο τους. Όλοι οι επαγγελματίες έτσι κάνουμε. Όταν έχουμε δίπλα μας κάποιον άνθρωπο, ο οποίος είναι αξιόλογος κι έχει δυνατότητες, φροντίζουμε να τον αξιοποιήσουμε, να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί του και να τον έχουμε κοντά μας».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εκπαίδευση