Έντυπη Έκδοση

Σπουδές για Καριέρα στο New York College

Το New York College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στις άλλες πόλεις της Ευρώπης που δραστηριοποιείται μέσω της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων, προσφέρει στους απόφοιτους ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αγορά εργασίας.

Ως πτυχιούχοι καταξιωμένων πανεπιστημίων με τα οποία συνεργάζεται το New York College, οι απόφοιτοί μας είναι επαρκώς εξοπλισμένοι με τις απαραίτητες γνώσεις, εμπειρίες, ηθικές και κοινωνικές αξίες για να επιτύχουν στην αγορά εργασίας.

Για παράδειγμα, εφέτος δύο από τις φοιτήτριές μας στην Ψυχολογία με τη βαθμολογία τους κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε όλους τους φοιτητές έτους τους του Πανεπιστημίου του Greenwich στη Βρετανία.

Τα στοιχεία των αποφοίτων κάθε χρόνο είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που αναζητούν εργασία απορροφούνται σε θέσεις της επιλογής τους σε μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς σε Ελλάδα, Αμερική και Ευρώπη, στους πρώτους έξι μήνες μετά την αποφοίτηση, ενώ άλλοι γίνονται δεκτοί για μεταπτυχιακές σπουδές σε διάσημα πανεπιστήμια όπως London School of Economics, SUNY/Stony Brook, University of Cambridge, University College London κ.ά.

Επίσης, έρευνα του κρατικού Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Τσεχία ανέδειξε τους αποφοίτους του ιδρύματός μας του University of New York in Prague, πρώτους σε απασχόληση και με τις υψηλότερες αποδοχές. Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα και στην Ετήσια Έκθεση Αποφοίτων (Alumni Book).

New York College Αμαλίας 38, 10558 Αθήνα

210-3225961, www.nyc.gr Fax.: 210 32 33 337

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εκπαίδευση