Ηλεκτρονική Έκδοση

Εστιατόριο για φτωχούς άνοιξε ο Μπον Τζόβι

Ο Τζον Μπον Τζόβι ανοίγει ένα καινούργιο εστιατόριο τύπου «πλήρωσε αυτό που μπορείς», με την ελπίδα να προσφέρει σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος μία εναλλακτική λύση στα ανθυγιεινά φαστφουντάδικα.

Έτσι, το Soul Kitchen (Κουζίνα Ψυχής) του Τζόβι άνοιξε την Τετάρτη στο Red Bank του Νιού Τζέρσεϊ, κοντά στην γενέτειρα Sayreville του τραγουδιστή.

Μετά από δύο χρόνια παροχής γευμάτων σε διάφορες τοποθεσίες, η «κοινοτική κουζίνα» εγκαταστάθηκε μόνιμα σε ένα παλιό γκαράζ 330 τμ.

Οι πελάτες που μπορούν, πληρώνουν ότι νομίζουν, ενώ αυτοί που είναι άποροι μπορούν να εργασθούν εθελοντικά σε αντάλλαγμα.

«Είναι το πιο ζεστό σε αίσθηση εστιατόριο της πόλης αυτής» δηλώνει ο Τζον Μπόβι, προσθέτοντας πως όλα τα φαγητά είναι οργανικά, υγιεινά και ποιοτικά.

«Σε μία εποχή όπου το 20% των οικογενειών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας και όπου ο 1 στους 6 Αμερικανούς δεν έχει επάρκεια τροφής, αυτό είναι ένα απολύτως επίκαιρο εστιατόριο, δηλώνει ο Τζόβι. «Είναι ένα μέρος που βασίζεται και έχει φτιαχτεί πάνω στην κοινότητα, από και για την κοινότητα».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
ΗΠΑ
Διατροφή και Διαιτολογία