Έντυπη Έκδοση

Τσιώλης και με βούλα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του Αστέρα Τρίπολης και με τη βούλα είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής που είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Αρκάδες θα υπογράψει σήμερα το συμβόλαιό του και όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ, «την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 2 μ.μ. (σ.σ.: σήμερα) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου θα παρουσιάσει τον νέο της προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη».

 Σήμερα ο Τσιώλης θα μεταβεί στην Τρίπολη και θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα της Τρίπολης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι αρχικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά θα περιλαμβάνει οψιόν ανανέωσης, εάν και εφόσον οι δύο πλευρές το επιθυμούν.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο Καρδιτσιώτης προπονητής έχει ζητήσει να είναι συνεργάτες του ο Λάζαρος Κυριλίδης κι ο Κοσμάς Στράτος (σ.σ.: τους είχε και στον Ολυμπιακό Βόλου). Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει στον Σάκη Τσιώλη την ευκαιρία να προετοιμάσει τον Αστέρα για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μετά τους αγώνες της Εθνικής, κατά σειρά κόντρα σε ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Αρη (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αστέρας Τρίπολης
Ποδόσφαιρο