Ηλεκτρονική Έκδοση

Μαύρος: Χαρά μου που έσπασε το ρεκόρ μου ο Καπίνο

Ο Θωμάς Μαύρος όχι μόνο δεν στενοχωρήθηκε, αλλά αισθάνθηκε χαρά που είδε το ρεκόρ του να καταρρίπτεται. Ο παλαίμαχος φορ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου μίλησε για τον τερματοφύλακα Στέφανο Καπίνο, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών και 241 ημερών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Εθνικής και του ευχήθηκε να έχει μία πλούσια καριέρα.

"Είναι χαρά μου. Τα ρεκόρ πρέπει να σπάνε. Εύχομαι τα καλύτερα στο παιδί και πρέπει να πω ότι μου αρέσει ο σωματότυπός του. Του εύχομαι να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Τα προσόντα του είναι πολύ καλά, αλλά τα πάντα κρίνονται από το μυαλό και την καλή ζωή. Την αγάπη για το ποδόσφαιρο και την συνέχεια. Θα πρέπει να δουλεύεις για να διορθώνεις τα λάθη σου. Αν έχει αυτά τα στοιχεία, το μέλλον είναι μπροστά του", τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM ο Μαύρος.

Φέρνοντας στο μυαλό το δικό του ντεμπούτο στην Εθνική, στις 16 Φεβρουαρίου 1972, θυμήθηκε: "Τότε παίζαμε με την πανίσχυρη Ολλανδία. Είχα τρακ αλλά και μεγάλη χαρά γιατί θα έπαιζε με τους παίκτες που θαύμαζα από την τηλεόραση. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγα αρκετά καλά και παρά το βαρύ σκορ ήμουν ευχαριστημένος. Μάλιστα ήταν τιμητικές οι δηλώσεις του προπονητή, Μπίλι Μπίγκαν, ότι του άρεσε η απόδοσή μου".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Εθνική Ελλάδος