Έντυπη Έκδοση

Νέες εμπρηστικές επιθέσεις σε τράπεζες και γραφεία της Ν.Δ.

Αλλεπάλληλες είναι οι εμπρηστικές επιθέσεις τις τελευταίες ημέρες. Ενα 24ωρο έπειτα από το μπαράζ εμπρησμών, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στα σπίτια πέντε δημοσιογράφων, και την επίθεση στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο αδελφός του Σ. Κεδίκογλου, προηγήθηκαν και ακολούθησαν δύο ακόμη.

Στόχος εμπρηστών έγιναν γραφεία τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Στόχος εμπρηστών έγιναν γραφεία τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας  

Τα ξημερώματα της Κυριακής το μπαράζ των εμπρηστικών επιθέσεων περιελάμβανε: γραφεία τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Δάφνη, τα γραφεία της ΔΕΗ στο Μενίδι, όχημα της υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών στην Ξάνθη και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων τεσσάρων τραπεζών (δύο στο Βύρωνα, ένα στα Κάτω Πατήσια και ένα στη Νέα Σμύρνη).

Οι εμπρησμοί ξεκίνησαν στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και ολοκληρώθηκαν στις 3.50 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου οι εμπρησμοί ξεκίνησαν στις 2.58 και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 4. Αγνωστοι έκαψαν γραφεία της Νέας Δημοκρατίας σε Αργυρούπολη, Γλυφάδα και Κυψέλη και «χτύπησαν» με εμπρηστικούς μηχανισμούς τα ΑΤΜ δύο τραπεζικών υποκαταστημάτων στην Καισαριανή.

Μικρές ζημιές προκλήθηκαν και στις τζαμαρίες γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Γλυφάδα, από επίθεση με τούβλα, ενώ συμβολική επίθεση με μπογιές και αβγά σημειώθηκε και σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ