Έντυπη Έκδοση

Συμπλοκή για το μεροκάματο

Αγριες σκηνές βίας, για ένα μεροκάματο στα χωράφια, εκτυλίχθηκαν χθες στο δημοτικό διαμέρισμα Σαλμώνη του Δήμου Πύργου με πρωταγωνιστές Πακιστανούς εργάτες γης.

Οπως ανέφεραν οι κάτοικοι του χωριού, όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα Πακιστανών μετέβη σε αποθήκη όπου διαμένουν προσωρινά ομοεθνείς τους και άρχισαν να διαπληκτίζονται μαζί τους ζητώντας να ενταχθούν στην παρέα τους ως εργάτες.

Οι τελευταίοι αρνήθηκαν, οι πρώτοι κάλεσαν τους φίλους τους που ήρθαν από τον Πύργο με αυτοκίνητα και ακολούθησαν άγριες σκηνές βίας με ξύλα, μαχαίρια και τσεκούρια. Μέσα στην αναταραχή του καβγά κάποιοι πήραν τα χρήματα των εργατών που διέμεναν στη Σαλμώνη και εξαφανίστηκαν.

Επειτα από την επέμβαση της Αστυνομίας συνελήφθησαν τέσσερις Πακιστανοί ηλικίας από 18 έως 44 ετών για ληστεία σε βάρος ομοεθνών τους, ενώ για ακόμη τρία άτομα σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων πρόεκυψε ότι αυτοί είχαν εισέλθει λαθραία στη χώρα μας και παρέμεναν παράνομα σε αυτή.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα