Έντυπη Έκδοση

ΔΗΜΑΡ

Ψηφίζουν και δεν αποχωρούν

Ευθύς εξ αρχής οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ προσανατολίζονταν στην παραμονή εντός της Βουλής αφού ψηφίσουν τη δική τους πρόταση.

Η άποψη αυτή επικρατούσε στην Αγίου Κωνσταντίνου μέχρι αργά χθες βράδυ και πριν ακόμη αρχίσουν να ακούγονται οι πληροφορίες που έφεραν τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ να αποχωρούν συντεταγμένα κατά περίπτωση.

Η στάση της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να αποφασιστεί επίσημα σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Διαφοροποιήσεις δεν αναμένονται, καθώς οι Οδ. Βουδούρης και Π. Μουτσινάς, που είχαν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν τεθεί εκτός με απόφαση του προέδρου.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία, από τη μια σημειώνουν ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη για την ψήφιση των προτάσεων, καθώς ακολουθεί όσα ορίζει ο κανονισμός. Από την άλλη, αρκετοί χθες σχολίαζαν ότι οι κατ' εντολήν κομματικές αποχωρήσεις βουλευτών κατά ομάδες εκπέμπουν λάθος μήνυμα: παραπέμπουν σε θεατρικό σκηνικό, που δεν αρμόζει στην εικόνα του Κοινοβουλίου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΗΜΑΡ
Βουλή