Έντυπη Έκδοση

Το καλύτερο δώρο στον κόουτς

«Είναι για σένα, κόουτς». Οι παίκτες του Ρεθύμνου έκαναν απλόχερα δώρο μια παθιασμένη εμφάνιση και μια δίκαιη νίκη στον προπονητή τους Στέργιο Κουφό, που επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας της Κρήτης έπειτα από ενάμιση μήνα απουσίας λόγω προβλήματος υγείας.

Το 82-73 επί του Κολοσσού (κατ' ουσίαν επί του.... Καλαμπόκη που πέτυχε 21 πόντους), ήταν η επιβράβευση της προσπάθειάς τους να καλωσορίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον Κουφό. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Θεό (σ.σ. αλλά και τον... Πετγουέι, για το εντυπωσιακό του παιχνίδι που περιελάμβανε έξι κοψίματα), λέγοντας: «Δόξα τω Θεώ επιστρέφω σε χρόνο ρεκόρ στην αγαπημένη μου ομάδα. Ευχαριστώ τον Βασίλη (σ.σ. Φραγκιά) για τα τηλέφωνα και τα μηνύματα, ευχαριστώ όλους, εύχομαι να μην περάσει κανένας κάτι παρόμοιο».

«Οσον αφορά το ματς, ένιωσα λίγο διαφορετικά. Εχουμε εξελίξει τα πράγματα στο Ρέθυμνο, με την παρουσία σχολείων και βουβουζελών. Είναι θέμα συγκυριών που ο Κολοσσός βρίσκεται σ' αυτή τη θέση. Οσο για μας, πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η ομάδα του προηγήθηκε με 41-32 στο ημίχρονο, κράτησε το προβάδισμα χάρη στον Κάρτερ (20 π.) και τον Πετγουέι και παρά τις προσπάθειες του Καλαμπόκη (από 67-52, το σκορ έγινε 67-63), κράτησε τη νίκη. «Αν κι επέλεξες κακό παιχνίδι για να επιστρέψεις, να σου ευχηθώ καλώς ήλθες πίσω. Δεν μ' αρέσει να μιζεριάζω, αλλά πρέπει να πω ότι εμείς ήρθαμε με μικρό ρόστερ κι εκεί που έφτασε το ματς, μέτρησε και η κούραση. Σ' εκείνο το σημείο δεν είχαμε την απαιτούμενη δύναμη κι ενέργεια», τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς, καλωσορίζοντας κι αυτός τον Στέργιο Κουφό.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ