Έντυπη Έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Δήθεν διαπραγματεύσεις

Τρόπους για την επικοινωνιακή διαχείριση της χρεοκοπίας του μνημονιακού «μονόδρομου» θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι αναζητούν στην κυβέρνηση «προβάλλοντας ότι δήθεν διαπραγματεύονται επιμέρους ζητήματα».

«Ετοιμάζουν απολύσεις στο Δημόσιο και νέα μέτρα με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, μετά την υστέρηση των εσόδων και τη μη καταπολέμηση της φοροδιαφυγής», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη μεγάλη φοροδιαφυγή: «Βρίσκεται σε διάφορες λίστες των "ημετέρων" της διαπλοκής».

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με την τρόικα, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι επιβεβαιώνεται η όλο και πιο σκληρή πολιτική του Μνημονίου, που σκοπεύει να «υλοποιήσει η καταστροφική συγκυβέρνηση Σαμαρά».

Επισημαίνει ακόμα ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ξεπουλήσει «όσο όσο και όπως όπως» κερδοφόρους οργανισμούς όπως ο ΟΠΑΠ, αλλά και στρατηγικούς τομείς όπως το νερό. Επαναλαμβάνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος, με τη δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης των «αναξιόπιστων και επικίνδυνων».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Τρόικα
ΣΥΡΙΖΑ
Κύριο θέμα
Η τρόικα επιμένει