Έντυπη Έκδοση

Συγκλονισμένη η κοινωνία των Χανίων για την τραγωδία στη Λάρισα

Συγκλονισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα και γενικότερα η κοινωνία των Χανίων για την τραγωδία στη Λάρισα που στοίχισε τη ζωή στον Σάββα Παπαδόπουλο, 22 ετών, κάτοικο Χανίων και τον Νικόλαο Πολυχρόνη, 21 ετών, κάτοικο Χαλκίδας.

Στη σελίδα του Facebook του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων αναρτήθηκε κείμενο που συγκίνησε όλους όσοι το έχουν διαβάσει. Στη φωτ., ο Σάββας Παπαδόπουλος (αριστερά, νεκρός πια) και ο Γιώργος Τορουντέσκου, σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Λάρισας Στη σελίδα του Facebook του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων αναρτήθηκε κείμενο που συγκίνησε όλους όσοι το έχουν διαβάσει. Στη φωτ., ο Σάββας Παπαδόπουλος (αριστερά, νεκρός πια) και ο Γιώργος Τορουντέσκου, σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Λάρισας Το σπίτι στη Λάρισα είχαν νοικιάσει μαζί ο Σάββας Παπαδόπουλος και ο επίσης κάτοικος Χανίων, Γιώργος Τορουντέσκου, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος, αλλά σε καλύτερη πλέον κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μαζί με τον Ελευθέριο Κλίνη, κάτοικο Αθηνών και τον Αλέξανδρο Παππά, κάτοικο Ιωαννίνων.

Ο Σάββας με τον Γιώργο ήταν φίλοι από μικρά παιδιά στα Χανιά.

Οι δύο νέοι ήταν συμμαθητές στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων και συγκεκριμένα στον Τομέα Δομικών Εργων. Στη συνέχεια πέρασαν μαζί στο ΤΕΙ στη Λάρισα και μαζί ενοικίασαν το σπίτι στο οποίο εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Οι καθηγητές τους μιλάνε με τα καλύτερα λόγια και για τα δύο παιδιά. Στην ομάδα του σχολείου στο Facebook αναρτήθηκε κείμενο το οποίο συγκίνησε όλους όσοι το έχουν διαβάσει. Στο κείμενο του 1ου ΕΠΑΛ, που έχει αναπαραχθεί από εκατοντάδες χρήστες του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται.

«Το σχολείο μας θρηνεί. Χάσαμε τον Σάββα, ο Γιώργος κινδυνεύει. Δυο παιδιά, δυο μαθητές μας που πριν λίγους μήνες ήταν μαζί μας. Που όποτε ερχόταν για διακοπές στα Χανιά από τη Λάρισα, αισθάνονταν την ανάγκη να μας επισκεφτούν στο σχολείο, που ήταν γι' αυτούς σημείο αναφοράς. Δυστυχώς, ο Σάββας δεν θα ξανάλθει. Θα περιμένουμε όμως τον Γιώργο, που θα τα καταφέρει για να έλθει κοντά μας να τον αγκαλιάσουμε, να τον παρηγορήσουμε να τον στηρίξουμε.

"Καλό παράδεισο", Σάββα αγόρι μας.....

Γιώργο, μην αργήσεις να γυρίσεις. Σε περιμένουμε... στο σχολειό μας!!!!!!!!!».

Χθες, το 1ο ΕΠΑΛ προχώρησε και σε νέα ανάρτηση για τα δύο παιδιά:

«Σας ευχαριστούμε όλους για την αθρόα συμμετοχή σας και την αμέριστη συμπαράστασή σας στον πόνο μας. Στη μνήμη του Σάββα ας σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί το τραγούδι που του αφιερώνουμε: "Εχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα"».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Λάρισα