Ηλεκτρονική Έκδοση

SAP στον Σαμαρά: «Θα επενδύσουμε στην Ελλάδα»

Τελευταία ενημέρωση:

Τον επικεφαλής της γερμανικής εταιρείας SAP Hagemann Snabe συνάντησε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέλκυσης ξένων επενδύσεων και επέκτασης υπαρχουσών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία για τη νότια Ευρώπη στην Ελλάδα.

Φωτογραφία: ΑΜΠΕ Φωτογραφία: ΑΜΠΕ Ο Snabe δήλωσε εντυπωσιασμένος με τη βελτίωση την οποία κατά τη γνώμη του παρουσιάζει η Ελλάδα, χαρακτήρισε πολύ παραγωγική τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και επισήμανε ως στόχο της εταιρείας να στηρίξει την αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο τη μείωση της ανεργίας και την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο ο διευθύνων σύμβουλος της SAB δεσμεύτηκε να στηρίξει πρωτοβουλίες νέων επιχειρηματιών.

Η SAP είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής λογισμικού, με κύκλο εργασιών ο οποίος ξεπερνά τα 64 δις ευρώ. Το 2011 παρουσίασε κέρδη τα οποία ξεπέρασαν τα 11 δις ευρώ. Παγκοσμίως, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 55.000 υπαλλήλους και έχει 190.000 πελάτες σε 120 χώρες.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Επενδύσεις
Κυβέρνηση