Ηλεκτρονική Έκδοση

Μουσικό ντοκιμαντέρ για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Το μουσικό ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «Welcome to the Show-Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου», προβάλλεται από την Πέμπτη στον κινηματογράφο Τιτάνια Cinemax. Την ταινία υπογράφουν ο Κώστας Πλιακός και ο Αλέξης Πονσέ.

Στο ντοκιμαντέρ, συνεργάτες του Παύλου Σιδηρόπουλου, μουσικοκριτικοί και καλλιτέχνες που σφράγισαν με τη μουσική τους τις δεκαετίες του '90 και του 2000 μιλούν για το έργο του και την επιρροή του στις επόμενες γενιές. Μεταξύ αυτών οι Μάκης Μηλάτος, Οδυσσέας Ιωάννου, οι Απροσάρμοστοι, οι Σπυριδούλα, ο Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Δημήτρης Μητσοτάκης, Σπύρος Γράμμενος, Στάθης Δρογώσης, Υπόγεια Ρεύματα, Κώστας Φέρρης, Κωνσταντίνος Τζούμας κ.α. 

Στην ταινία η μουσική και οι συνεντεύξεις εναλλάσονται με ανέκδοτες φωτογραφίες, ντοκουμέντα από συναυλίες και υλικό από το προσωπικό αρχείο της οικογένειας του καλλιτέχνη.
 
Ο Παύλος Σιδηρόπουλος( 1948-1990), υπήρξε πρωτοπόρος για την εποχή του, ανήσυχο πνεύμα που πειραματίστηκε  με τη μουσική και τη σύνθεση αλλά και την ηθοποιία, την ποίηση και τη συγγραφή. 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Κινηματογράφος
Μουσική