Έντυπη Έκδοση

Διετής χορηγία ΟΠΑΠ στη Σούπερ Λίγκα, αντί 26 εκατ. ευρώ

Μαζί συνεχίζουν Super League και ΟΠΑΠ μετά την ανακοίνωση της νέας σύμβασης χορηγίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Λίγκα θα εισπράξει 13 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο της συμφωνίας, δηλαδή συνολικά 26 εκατ. ευρώ (ποσό μάλλον υπερβολικό σε συγκρίση με την ποιότητα του προϊόντος).

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης, αφού ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ, μάλλον ξέχασε... τα δάκρυα που έχυσε ο ίδιος, από τα δακρυγόνα στο ντέρμπι των αιωνίων, αναφερόμενος στα μόλις δύο, όπως είπε, περιστατικά βίας τη φετινή χρονιά (Βέροια-Αρης και ΑΕΚ-Πανθρακικός). «Περάσαμε ένα ήρεμο πρωτάθλημα και στο παρά κάτι έγιναν πράγματα που μας δυσφήμησαν στο εξωτερικό με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά, ξεχνώντας τις εικόνες που αμαύρωσαν το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τις επιθέσεις προς τους δημοσιογράφους. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε, επίσης, ότι είναι ίκανοποιημένος για την καλή δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται, τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα σε μια κοινωνία με διαφθορά, που περνάει και στο ποδόσφαιρο». Ερωτηθείς για την ΑΕΚ, σχολίασε: «Θα είναι 100% πλήγμα για την Superleague, αν τελικά υποβιβαστεί η ΑΕΚ· θα είναι μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω νομικά τις κινήσεις της ΑΕΚ, γιατί θα παρεξηγηθώ από τη μια ή την άλλη πλευρά, και θα θεωρηθεί ως παρέμβαση. Εφ' όσον έχει γίνει δίωξη και το θέμα έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, οι επιτροπές θα αποφασίσουν τι θα γίνει».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η ΟΠΑΠ στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι η μοναδική συμφωνία διετούς διάρκειας που υπογράφουμε αυτή τη μεταβατική για τον Οργανισμό περίοδο». Το «παρών» έδωσε και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία για ένα υγιές πρωτάθλημα, με οικογένειες στα γήπεδα, ενώ όσον αφορά την χορηγία δήλωσε, «χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό το πλάνο 2 ετών από τον ΟΠΑΠ, μέσα σε εποχές που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΟΠΑΠ
Σούπερ Λίγκα