Έντυπη Έκδοση

«Καρανταγί» με πολύ δράμα

Ο μελαχρινός «Εζέλ», με το δυσκολοπρόφερτο όνομα Κενάν Ιμιρζαλίογλου, έφαγε προς το παρόν λάχανο τον Κιβάτζ Τατλούγκ, γνωστό και ως Μπραντ Πιτ της Ανατολής.

Τι σημαίνει αυτό; Πως μετά το Πάσχα, στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, έρχεται νέα τουρκική και άκρως δραματική σειρά με τίτλο «Καρανταγί», η οποία θα πάρει τη θέση της «Son», που ολοκληρώθηκε. Ετσι, η έτερη σειρά με τίτλο «Βόρειοι και Νότιοι» μπαίνει προς το παρόν στο συρτάρι.

Ποιο είναι το στόρι του «Καρανταγί»; Η οικογένεια του Ναζίφ Καρά κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη. Τα μέλη της, πατέρας, μητέρα και 4 παιδιά, είναι αξιαγάπητοι στη γειτονιά. Ενα γεγονός όμως ανήμερα των αρραβώνων του μεγάλου γιου της οικογένειας, Μαχίρ, θα καταστρέψει τη ζωή τους. Οσο η οικογένεια Καρά είναι απασχολημένη με τον αρραβώνα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης δολοφονείται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν - όχι ο σουλτάνος, άλλος! Ο πατέρας της οικογένειας Καρά θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Ολα τα στοιχεία είναι εναντίον του και, έτσι, κατηγορείται για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε. Στη σειρά πρωταγωνιστεί και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, πραγματική σύζυγος του «Σουλεϊμάν του σουλτάνου», την οποία οι νοικοκυρές λάτρεψαν στις «Χίλιες και μια νύχτες».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Κύριο θέμα
Ομορφιές... στην ΕΡΤ